Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Παράβαση καθήκοντος από μέλη της ΚΕΔ!!! (μεγάλο πρόβλημα σε ένωση...)

Προφανώς και το θέμα που έχει δημιουργηθεί δεν πρόκειται να περάσει στα ψιλά...

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν, τα μέλη της ΚΕΔ/ΕΣΚΑΝΑ αυθαιρετούν με την κλήση σε απολογία του συμβουλίου του ΣΥΔΚΝΑ, επειδή όρισαν Αθηναίους διαιτητές σε ένα φιλανθρωπικό αγώνα!!!

Δυστυχώς, η λανθασμένη και άστοχη αντιμετώπιση που έτυχαν οι σύνδεσμοι της Αττικής και κατ' επέκταση οι παίκτες που αγωνίστηκαν, με αποκλειστικό στόχο τη συγκέντρωση ενός ποσού που θα πάει για καλό σκοπό, δεν έχει περάσει απαρατήρητη. 

Λέγεται ότι παράγοντας του δου σου απέστειλε έγγραφο στα μέλη της ΚΕΔ και τονίζει ότι η κλήση σε απολογία "αποτελεί παράβαση καθήκοντος και θα αποσταλεί στην ΟΔΚΕ"... Είναι πράγματι στενάχωρο οι διαιτητές να λαμβάνουν μια τέτοια πρωτοβουλία και να καλούνται να απολογηθούν.

Ο Βαγγέλης Λυμπεράτος ως πρόεδρος αλλά και ως παλιά "καραβάνα" πρέπει να επέμβει τάχιστα και να δώσει ένα τέλος στα όσα τραγελαφικά κάνει η ΚΕΔ, την οποία εποπτεύει. Ο Βαγγέλης Λυμπεράτος ως άνθρωπος του μπάσκετ αλλά και δίκαιος, όπως είναι, πρέπει να βάλει τέλος στους λανθασμένους χειρισμούς των μελών της ΚΕΔ, οι οποίοι είναι φυσιολογικό να μην έχουν την εμπειρία, τις διαιτητικές ικανότητες αλλά και τη γνώση. 

Είναι φυσιολογικό να μην γνωρίζουν τι ισχύει στη διαιτησία και να μην έχουν τη διαιτητική νοοτροπία, αφενός επειδή σφύριζαν πολλά χρόνια πριν αλλά και διότι δεν έφθασαν σε υψηλό επίπεδο.

Βαγγέλη Λυμπεράτο, όλοι θα θυμόμαστε όλες τις στιγμές στον φιλανθρωπικό αγώνα, που ένωσε τη διαιτησία της Αττικής. Τέτοιες ενέργειες, όπως αυτή των μελών της ΚΕΔ/ΕΣΚΑΝΑ, προσβάλλουν βάναυσα την προσπάθεια που έγινε αλλά και δυσφημούν τους παράγοντες της ΟΔΚΕ.  Πάρε θέση...

Χαρ. Καραμανλής

Δείτε τις φωτογραφίες από τον αγώνα


Παράβαση καθήκοντος από μέλη της ΚΕΔ!!! (μεγάλο πρόβλημα σε ένωση...) Reviewed by THE REFEREES on 12:06 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.