Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο Εκλογομάγειρας: Το παρασκήνιο της υποψηφιότητας Παπανικολάου, οι υποψήφιοι σύμβουλοι και η "εξαϋλωση" της παράταξης Φασούλα!!!


 Οι εξελίξεις με πίεσαν να βγω νωρίτερα στο διαδίκτυο και να σας μεταφέρω όλο το παρασκήνιο των εκλογών...



>> Για όσους με διαβάζουν ανελλιπώς θα γνώριζαν τη σημερινή εξέλιξη στις εκλογές της ΕΟΚ, με την υποψηφιότητα του γιατρού, Άγγελου Παπανικολάου. Ο οποίος απάντησε θετικά στην πρόταση Βασιλακόπουλου, Τσαγκρώνη... Θυμάστε τι έγραψα πριν από 2 ημέρες;



 Πως το είπε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος: "Εγώ τελείωσα, βρείτε τα μεταξύ σας"; Την Δευτέρα η απάντηση... Και με λεπτή χειρουργική επέμβαση...


>> Η κίνηση του Γιώργου Βασιλακόπουλου ήταν χειρουργική και βεβαίως, το κείμενο αφορούσε τον ιατρό Άγγελο Παπανικολάου. Τον παράγοντα του Χαρίλαου Τρικούπη.



>> Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή. Δύο προτάσεις έγιναν εκ μέρους του νυν προέδρου, Γιώργου Βασιλακόπουλου: Στον Άγγελο Παπανικολάου και τον Μιχάλη Βακαλόπουλο. Και τις δύο τις αποκάλυψα... Θυμάστε τι έγραφα πριν από 4 ημέρες;



Ο εξ απορρήτων του Πέτρου Δούκα, πρώην υπουργού Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας και νυν δημάρχου Σπάρτης, Μιχάλης Βακαλόπουλος, είχε μια ενδιαφέρουσα πρόταση... Λεπτομέρειες προσεχώς...



>> Σήμερα στα γραφεία της ΕΟΚ βρέθηκαν οι Άγγελος Παπανικολάου και Μιχάλης Βακαλόπουλος και είχαν συνάντηση με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο. Επέλεξε και τους δύο παράγοντες της ΕΟΚ για την επόμενη μέρα. 


>> Υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ ο πρώτος, ισχυρό στέλεχος την επόμενη μέρα ο δεύτερος. Και θα πλαισιωθούν από περίπου 20 παράγοντες. 



>> Αρχικά τοποθετείστε δίπλα τους όλα τα μέλη του νυν σημερινού διοικητικού συμβουλίου, που έχουν δικαίωμα να κατέβουν στις εκλογές...



>> Κρατείστε μια επιφύλαξη στο θέμα των Μαρκάκη, Σαββίδη, οι οποίοι έχουν μεν ανακοινωθεί με τον Παναγιώτη Φασούλα αλλά λόγω του Παπανικολάου δεν ξέρουμε αν θα εμμείνουν μέχρι την τελευταία στιγμή. 



>> Οι Μαρκάκης, Σαββίδης διατηρούν άριστες σχέσεις με τον γου - γου, Τάκη Τσαγκρώνη, ο οποίος δεν αποκλείεται να τους πείσει να επιστρέψουν...



>> Ο μεν Κρητικός, άλλωστε, είχε συνάντηση πριν από 10 ημέρες με τον Βασιλακόπουλο και ο δε δεύτερος διατηρεί χαμηλό προφίλ, γνωρίζοντας ότι οι πιθανότητες να εκλεγεί με τον Φασούλα είναι λίγες. 



>> Προσθέστε τον Δημήτρη Παπανικολάου, πρώην καλαθοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ και υποψήφιου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στο νότιο τομέα της Αττικής. 



>> Σκεφτείτε επίσης, τους Πρέλιεβιτς, Παπαγεωργίου, Χρηστίδη, Μαυρογένη από την Θεσσαλονίκη, υπό την αμέριστη συμπαράσταση του Σάββα Λόρτου.



>> Ο Άρης Ζώης σκέφτεται τώρα να ευθυγραμμιστεί με το ψηφοδέλτιο του Παπανικολάου, έχοντας τη συμπαράσταση του προέδρου της ενώσεως Θεσσαλίας, Δημήτρη Ντούγκο.



>> Πάμε πιο κάτω; Ο Χάρης Μελετίου της ένωσης Εύβοιας και Στερεάς Ελλάδας αναμένεται να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο του Παπανικολάου, επιστρέφοντας στη διοικητική δράση.



>> Και φθάνουμε στην Αθήνα: Ο Γιάννης Αλεξόπουλος και ο Σπύρος Μπάκουλας, μαζί με 3-4 ακόμα στελέχη, θα κατέλθουν στις εκλογές δίπλα στον γιατρό. 



>> Στην ΕΣΚΑΝΑ ακόμα δεν είναι βέβαιο τι θα συμβεί, γι' αυτό και αφήνουμε ανοικτό το ενδεχόμενο. 



>> Ο Τάκης Τσαγκρώνης, πρόεδρος της ΕΣΚΑΗ, παραμένει στις "επάλξεις" και δίπλα στο νέο ψηφοδέλτιο. Το ξεκαθάρισε σήμερα το μεσημέρι μπροστά στον νυν και τον υποψήφιο πρόεδρο.



>> Οι Κουτραφούρης και Αγγελόπουλος από τις 2 ενώσεις της Πελοποννήσου οδεύουν προς τον Παπανικολάου.
               


>> Αυτές είναι οι πρώτες πληροφορίες που έχω. Αν θέλετε την εκτίμησή μου στις νέες εξελίξεις, σας την παραθέτω: Η υποψηφιότητα του Παναγιώτη Φασούλα χώλαινε εξ αρχής, με τον Βαγγέλη Λιόλιο θεωρητικά να έκανε έναν ...υγιεινό περίπατο.


>> Πλέον, το ψηφοδέλτιο του Φασούλα οδεύει προς εξαϋλωση. Όπως έλεγε και ο Θρασύβουλας, κατά κόσμο Θανάσης Βέγγος, στην ταινία του 1962 "Ο ατσίδας": "Τι είναι η ζωή; Ένα τίποτα! Όλα είναι ατμός! " 



Ο Εκλογομάγειρας: Το παρασκήνιο της υποψηφιότητας Παπανικολάου, οι υποψήφιοι σύμβουλοι και η "εξαϋλωση" της παράταξης Φασούλα!!! Reviewed by THE REFEREES on 5:27 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.