Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Η αγωγή του Φούφη, τα σφυρίγματα της Τσαρούχα και η νομιμότητα της ΚΕΔ!!! (μήπως ετοιμάζονται οι αλλαγές;)


Το ερώτημα είναι διαχρονικό... Οι μη διεθνείς διαιτητές είναι νόμιμο να συμπεριλαμβάνονται στην ΚΕΔ;


Όπως είναι έτσι διατυπωμένος ο αθλητικός νόμος αφήνει κενό για οποιαδήποτε ερμηνεία. Ο Χάρης Καρακατσούνης, πάντως, όπως αναφέρει στη συνέντευξή του στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Μ’ όποιον δάσκαλο καθίσεις», ξεκαθάρισε είναι παράνομη η σύνθεση. 


Αλήθεια, κι αν είναι δεκαετίες τώρα είναι παράνομη σύνθεση, τότε στη νέα ΚΕΔ μπορεί να μην υπάρχουν μη διεθνείς; Θα το δούμε, αν και όπως λέγεται τουλάχιστον ένα μέλος θα είναι μη διεθνής ρεφ... 

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιάννη Δασκάλου:

  • Για εμένα ήταν λάθος που ο Γιώργος ο Βασιλακόπουλος έμεινε τόσα χρόνια στην προεδρία, είναι καλό το μέτρο με τις δύο θητείες. Για εμένα στην Ελλάδα πρέπει κάποια στιγμή να δούμε ανθρώπους του μπάσκετ.
  • Βλέπουμε διαιτητές όπως τον Φούφη να είναι στους καλύτερους διαιτητές στην Ευρώπη και δεν παίζει. Ο Γιάννης έχει φτάσει στο σημείο να κινηθεί δικαστικά, όπως και εγώ. Γιατί ο Γιάννης ο Φούφης να μην είναι στον τελικό του Super Cup; Γιατί να μην είναι στο ελληνικό πρωτάθλημα.
  • Αναγκάζομαι και εγώ να πάω στα δικαστήρια γιατί μετά από τόσες κλήσεις και τόσα email και εξώδικα, αναγκάστηκα να στείλε εγώ αγωγή.
  • Το έκανα γιατί έχει κάνει μήνυση ο κ.Γιατράς για συκοφαντική δυσφήμιση. Για ένα παιχνίδι στο οποίο τον απέβαλα, όταν μπήκε στα αποδυτήρια για να με χτυπήσει, είναι όλα καταγεγραμμένα.
  • Το άλλο κομμάτι των δικαστικών, είναι ότι υπάρχει παράνομη σύνθεση στην ΚΕΔ, ότι είναι δύο διαιτητές που δεν ήταν πέντε χρόνια διεθνής όπως λέει ο νόμος.
  • Έτυχε με την Τσαρούχα να σφυρίξουμε τελικό Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο, όταν είχε αποχωρήσει ο Ολυμπιακός. Όταν φύγαμε εμείς η Τσαρούχα έπαιζε πρώτη διαιτητής και πήγε και στην Ευρωλίγκα. 
  • Πέρυσι αυτή η εκκένωση με το Άρης-Περιστέρι, θα θρηνούσαμε θύματα, Δεν γίνεται να αδειάσεις ένα γήπεδο επειδή σε έβρισαν κάποιοι από τα courtseats, πρέπει να το διαχειριστείς μόνος σου, ειδικά αν η ομάδα θέλει να βοηθήσει.
  • Τη δεκαετία του 80′ είχα έρθει ως φίλαθλος σε δύο παιχνίδια, ένα παιχνίδι με την Παρτίζαν και ένα με τη Μπανταλόνα, ήταν δύο παιχνίδια στα οποία γνώρισα τον Μιχάλη Ρωμανίδη, με τον οποίο έτυχε να βρεθούμε στη συνέχεια στον Μίλωνα και το Ρέθυμνο.
  • Το πρώτο μου ντέρμπι ήταν Άρης-ΠΑΟΚ το 2005, δεν κοιμήθηκα, ήθελα να κάνω προετοιμασία. Έβλεπε 2-3 μέρες ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ για την ατμόσφαιρα, για να μπορέσω και εγώ να ανταπεξέλθω. Είναι δύσκολο να διαχειριστείς κάποιους παίκτες.
  • Κάποτε με έβαζαν συνέχεια να σφυρίξω παιχνίδια του Άρη με την ΑΕΚ, για εμένα είναι κακό αυτό, δεν έφταιγα όμως. 
  • Να σας πω ότι κάνουμε κληρώσεις; Να λέμε την αλήθεια, όπου θέλουμε είναι κλήρωση, όπου θέλουμε είναι ορισμός.
  • Σίγουρα σε επηρεάζει η ατμόσφαιρα σε γήπεδο, καμιά φορά μπορεί να μείνεις σε ένα λάθος.
  • Toν Καστρίτη τον γνώρισα σε ένα παιχνίδι με τον Αρκαδικό, ήταν τελευταίο παιχνίδι που έκρινε τον υποβιβασμό και η ομάδα του έχασε και έπεσε κατηγορία. Και ο Καστρίτης ήρθε στα αποδυτήρια για να μας δώσει συγχαρητήρια, δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό.

Η αγωγή του Φούφη, τα σφυρίγματα της Τσαρούχα και η νομιμότητα της ΚΕΔ!!! (μήπως ετοιμάζονται οι αλλαγές;) Reviewed by THE REFEREES on 3:11 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.