Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Σε θέση "μάχης" οι διαιτητές!!! (όλα είναι έτοιμα σε δραστήριο σύνδεσμο...)


Σταδιακά οι διαιτητές επιστρέφουν στη δράση... ενώ πολλοί είναι οι σύνδεσμοι που κάνουν εκδηλώσεις ενόψει της νέας διαιτητικής χρονιάς. 



Προχθές Τρίτη πραγματοποιήθηκε αγιασμός στα γραφεία του συνδέσμου διαιτητών καλαθοσφαίρισης Λέσβου για μια καλή διαιτητική χρονιά.


Τον αγιασμό τέλεσε ο εφημέριος  Πατέρας Γρηγόριος, γνωστός για την αγάπη του στο άθλημα. Με τη παρουσία τους μας τίμησαν, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης της Δυτικής Λέσβου κ. Δημήτρης Αλεξίου, ο Αντιπρόεδρος της ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου κ. Αλέκος Ελευθερίου, ο Πρόεδρος της ΚΕΔ/ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου κ. Παναγιώτης Λεβεντέλλης, ο Πρόεδρος των Κριτών Καλαθοσφαίρισης Λέσβου κ. Γρηγόρης Κλειδαράς και τα μέλη του, οι ομάδες της ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος του Ερμή Παμφίλων  κ. Βαγγέλης Λυκαρδόπουλος και ο εκπρόσωπος των σωματείων Ελπίδες και Θησέας Παναγιούδας κ. Σπυρίδων Σαλαβός, καθώς συνδέθηκαν και διαδικτυακά τα μέλη μας από τη Λήμνο.



Η πρόεδρος, Ελένη Μαριγλή, ευχήθηκε καλή διαιτητική χρονιά, χωρίς τραυματισμούς. Υπενθύμισε τη διεξαγωγή τόσο του επιμορφωτικού σεμιναρίου στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου όσο και των εξετάσεων τοπικών διαιτητών στις 7 Οκτωβρίου...


Σε θέση "μάχης" οι διαιτητές!!! (όλα είναι έτοιμα σε δραστήριο σύνδεσμο...) Reviewed by THE REFEREES on 10:07 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.