Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Τι γράφει το basketnet για Παπαπέτρου, Κατραχούρα

Καμπάνα σε Παπαπέτρου, Κατραχούρα προαναγγέλλει το basketnet, που στην κριτική του βάζει χαμηλή βαθμολογία στο δίδυμο της Καβάλας και αφήνει ανέγγιχτο τον Αναστόπουλο. Τι λέει το έγκυρο σάιτ;
Στην Καλαμίτσα, όπου αποδέκτης παραπόνων από τους φιλάθλους της Καβάλας έγινε και ο “ισχυρός άνδρας” της ΚΕΔ Στέλιος Συμεωνίδης είχαμε το μεγαλύτερο πρόβλημα όσον αφορά τα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής της Α1, σύμφωνα με ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ.
Ο διεθνής Αναστόπουλος που ήταν πολύ καλός την γλιτώνει, αλλά όχι και οι Παπαπέτρου, Κατραχούρας που τα άκουσαν από τον Συμεωνίδη για τις υποδείξεις τους μετά το ματς. Όλα δείχνουν πως θα τιμωρηθούν και θα ξεκουραστούν για ένα-δυο παιχνίδια... Πάντως, με τις αποφάσεις τους που ήταν λανθασμένες (και προς τις δυο κατευθύνσεις) δεν επηρέασαν το τελικό αποτέλεσμα. Απλώς βρέθηκαν σε πολύ άσχημο απόγευμα.

Από κει και πέρα, εκνευρισμό προκάλεσε ο Γεωργιάδης στο ΟΑΚΑ σ' ένα θεωρητικά εύκολο απόγευμα για τους διαιτητές, γεγονός που θα πρέπει να βάλει σε σκέψεις την ΚΕΔ, για το αν θα πρέπει πλέον από 'δω και πέρα να τοποθετεί ακόμη και σε εύκολες αναμετρήσεις έναν διαιτητή με προσωπικότητα και μεγάλη εμπειρία.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Διαιτητές: Ιωάννης Φούφης, Αλέξανδρος Ψαριανός, Κωνσταντίνος Ξενικάκης
Με λάθη ήταν η διαιτησία των Φούφη, Ψαριανού και Ξενικάκη στα Ιλίσια. Ο διεθνής και ταλαντούχος Φούφης δεν είδε φάουλ σε εύστοχη προσπάθεια του Χάμπτον του Ηλυσιακού, αντιθέτως διόρθωσε λανθασμένη απόφαση του Ψαριανού, ο οποίος σε τάπα του Τζόουνς στον Ντραγκίσεβιτς έδειξε Ηλυσιακό! Ο έμπειρος Φούφης το “έσωσε” αποτρέποντας και τις φωνές των φιλοξενούμενων. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Φούφης έδωσε ρεσιτάλ ορθών σφυριγμάτων, θετικός ήταν ο Ψαριανός και ένα λάθος (υπέδειξε φάουλ σε καθαρή τάπα του Σκοτ στον Παππά) έκανε ο Ξενικάκης. Συνολικά πάντως, οι “γκρι” δεν έπαιξαν κανένα ρόλο στην διαμόρφωση του αποτελέσματος.
ΒΑΘΜΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ: Φούφης 7, Ψαριανός 6, Ξενικάκης 6.

ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ
Διαιτητές: Χρήστος Χριστοδούλου, Νίκος Σώμος, Χρήστος Παναγιώτου
Η εμπειρία του Χριστοδούλου αποτελεί εγγύηση για την ομαλή λειτουργία των “γκρι” σ' ένα ντέρμπι με τις απαιτήσεις που έχουν οι αναμετρήσεις Άρη- ΠΑΟΚ. Ο Πατρινός ρέφερι έλεγξε απόλυτα το παιχνίδι στο Αλεξάνδρειο ενώ καλή παρουσία είχαν και οι Σώμος, Παναγιώτου. Ωστόσο, η παρουσία του Χριστοδούλου ήταν εκείνη που έδωσε ασφάλεια στους άλλους δυο ρέφερι. Όταν σ' ένα παιχνίδι ολόκληρο έχει γίνει μόλις ένα λάθος (βήματα στο πρώτο καλάθι του Παπαδόπουλου) η διαιτησία δεν μπορεί παρά να χαρακτηριστεί εξαιρετική.
ΒΑΘΜΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ: Χριστοδούλου 9, Σώμος 9, Παναγιώτου 9.

ΚΟΛΟΣΣΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Διαιτητές: Χαράλαμπος Καρακατσούνης, Βασίλης Αφεντουλίδης, Κωνσταντίνος Μητσόπουλος
Με εξαίρεση μια λάθος υπόδειξη του Χαράλαμπου Καρακατσούνη (στο 17' σε προσπάθεια του Σλούκα να πασάρει, παίκτης του Κολοσσού βγάζει την μπάλα εκτός γηπέδου, αλλά την δίνει στους Ροδίτες!) η διαιτησία ήταν καλή στην Ρόδο. Βοήθησε και το παιχνίδι το έργο των τριών διαιτητών Καρακατσούνη, Αφεντουλίδη και Μητσόπουλου, αλλά η εμπειρία τους ούτως η αλλιώς αποτέλεσε εχέγγυο για την διεξαγωγή της αναμέτρησης χωρίς πρόβλημα.
ΒΑΘΜΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ: Καρακατσούνης 8, Αφεντουλίδης 8, Μητσόπουλος 8.

ΡΕΘΥΜΝΟ-ΑΠΟΛΛΩΝ Π.
Διαιτητές: Γιώργος Τανατζής, Ηλίας Κορομηλάς, Θανάσης Δεσλής
Παρότι το παιχνίδι κρίθηκε στο τελευταίο σουτ η διαιτησία των Τανατζή, Κορομηλά και Δεσλή ήταν καλή. Οι “γκρι” έλεγξαν το παιχνίδι. Άλλωστε ο Τανατζής είναι παλιά καραβάνα, ο Κορομηλάς από τους κορυφαίους νέους ρέφερι και ο Δεσλής με εξαίρεση την κακιά στιγμή στον αγώνα της Α2 Δόξα Λευκάδος-Ίκαροι Σερρών που είδε ανύπαρκτο φάουλ στο φινάλε στην Κρήτη σφύριξε λιγότερο και απέφυγε τα λάθη.
ΒΑΘΜΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ: Τανατζής 8, Κορομηλάς 8, Δεσλής 7.

ΚΑΒΑΛΑ-ΙΚΑΡΟΣ
Διαιτητές: Παναγιώτης Αναστόπουλος, Πέτρος Παπαπέτρου, Γιώργος Κατραχούρας
Πολύ καλός ήταν ο Παναγιώτης Αναστόπουλος στο κλειστό της Καλαμίτσας. Εκ των κορυφαίων νέων διαιτητών, διατήρησε τον έλεγχο, όμως οι συνεργάτες του Παπαπέτρου και Κατραχούρας υπέπεσαν σε λάθη που θα τους οδηγήσουν πιθανότατα στην προσεχή κλήρωση της ΚΕΔ εκτός κληρωτίδας! Το επισήμανε άλλωστε και ο “ισχυρός άνδρας” της ΚΕΔ Στέλιος Συμεωνίδης μετά το τέλος της αναμέτρησης στους δυο ρέφερι στα αποδυτήρια. Πρώτα έκανε τις παρατηρήσεις του και εν συνεχεία είπε πως θα δει ξανά το παιχνίδι, γεγονός που πιθανότατα θα οδηγήσει σε τιμωρία τους. Πάντως, η αλήθεια είναι ότι δεν επηρέασαν το αποτέλεσμα της αναμέτρησης. Πρόκειται για παιχνίδι το οποίο κέρδιζε η Καβάλα με 42-19 (στο 18'), αλλά η κούραση στο δεύτερο μέρος έφερε την κατάρρευση. Τα λάθη που έκαναν οι “γκρι” δεν έπαιξαν κανένα ρόλο στην διαμόρφωση του αποτελέσματος, καθώς έγιναν και προς τις δυο κατευθύνσεις.
ΒΑΘΜΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ: Αναστόπουλος 8, Παπαπέτρου 5, Κατραχούρας 5.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΚΑΟΔ
Διαιτητές: Χρυσόστομος Σχινάς, Κυριάκος Ταβουλαρέας, Αστέριος Γκούμας
Καλή ήταν συνολικά η διαιτησία στο Περιστέρι. Σχινάς και Ταβουλαρέας είναι διαιτητές με μεγάλη εμπειρία που έλεγξαν απόλυτα το παιχνίδι σε αντίθεση με τον Γκούμα που ειδικά στο πρώτο ημίχρονο υπέπεσε σε ορισμένα λάθη. Οι ανατροπές έκαναν δύσκολο το έργο των “γκρι”, οι οποίοι όμως κατάφεραν να το ελέγξουν παίρνοντας τις σωστές αποφάσεις σε κάθε περίπτωση που χρειάστηκε.
ΒΑΘΜΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ: Σχινάς 8, Ταβουλαρέας 8, Γκούμας 7.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ
Διαιτητές: Γιώργος Γεωργιάδης, Ανδρέας Βαρδάλος, Αντώνης Αναστόπουλος
Η απουσία ενός διαιτητή με προσωπικότητα προκάλεσε μεγάλο εκνευρισμό στο ΟΑΚΑ. Ο πρώτος διαιτητής Γιώργος Γεωργιάδης που είχε τον πρώτο λόγο αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων. Μάλιστα, ήταν και ο ρέφερι που προκάλεσε τον μεγαλύτερο εκνευρισμό στους “πράσινους”, καθώς πεντακάθαρο αντιαθλητικό φάουλ στον Λάσμε (τον κρατούσε ο αντίπαλος του για τρία δευτερόλεπτα τραβώντας τον εκτός παρκέ) το υπέδειξε απλό φάουλ. Γι' αυτή την  φάση δέχθηκε άλλωστε και τις παρατηρήσεις από μέλος της ΚΕΔ που ήταν στο γήπεδο. Σε λάθη υπέπεσαν και οι Βαρδάλος, Αναστόπουλος, αλλά η αλήθεια είναι ότι η ΚΕΔ θα πρέπει ακόμη και στα θεωρητικά πιο εύκολα παιχνίδια να τοποθετεί έναν διαιτητή με προσωπικότητα και μεγάλη εμπειρία για να διατηρεί τον έλεγχο συμβάλλοντας στην ομαλή διεξαγωγή των αναμετρήσεων. Δεν χρειάζεται να εξεγείρεται ο κόσμος, αλλά και οι πάγκοι των ομάδων από φάσεις που είναι εύκολες όσον αφορά την υπόδειξη τους.
ΒΑΘΜΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ: Γεωργιάδης 6, Βαρδάλος 6, Αναστόπουλος 6.
Τι γράφει το basketnet για Παπαπέτρου, Κατραχούρα Reviewed by THE REFEREES on 12:14 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.