Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Νέα έκτροπα εις βάρος των διαιτητών σε αγώνα μπάσκετ


Έχει παραγίνει το κακό με τη βία στα γήπεδα εις βάρος των διαιτητών. Πολλοί παράγοντες, προπονητές και παίκτες λόγω της οικονομικής κρίσης εκτονώνονται στους ρέφερι. Είναι απίστευτοι... Μόνο που πρέπει να κοπεί μαχαίρι...

Ο Σύνδεσμος της Θράκης κατά τη διάρκεια της τελευταίας  συνεδρίας του εξέτασε τα άκρως δυσάρεστα γεγονότα που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 17/11/2012 στον αγώνα του πρωταθλήματος ΑΝΔΡΏΝ της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. , μεταξύ των ομάδων Σ.Α.Κ. ΑΣΤΕΡΑΣ- Α.Γ.Σ.  ΡΟΥΠΕΛ, με την βιαιοπραγία δύο αθλητών κατά διαιτητή-μέλους του Συνδέσμου μας στο τέλος του αγώνα, από τους αθλητές της Β΄ ομάδας κους Μάντζιο Ν. και Βεζύρη Ε.
Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη το αποτρόπαιο περιστατικό σε βάρος του Διαιτητή μας, λόγω της επικίνδυνης κατάστασης που βίωσε  και κρίνοντας απαραίτητα για την προστασία της σωματική ακεραιότητα των διαιτητών-μελών μας, αλλά και την ποιότητα του αθλήματος που υπηρετούμε, το Δ.Σ. αποφάσισε να λάβει τα παρακάτω μέτρα:
1. Σε ένδειξη διαμαρτυρίας, κανένα μέλος του Συνδέσμου μας δε θα διαιτητεύσει αγώνα στον οποίο μέλη της ομάδας θα είναι οι κύριοι Μάντζιος Ν. και Βεζύρης Ε.
2. Αναμείνει την απόφαση της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. για τους δύο προαναφερθέντες, ούτως ώστε την κοινοποιήσει (μαζί με το σχετικό αρχείο) στην Ε.Ο.Κ. και στην “Επιτροπή Φιλάθλου Ιδιότητας”.
3. Στηρίξει ψυχολογικά και οικονομικά  το μέλος του κο Κολοκυθά  Βασίλειο σε όποια  διαδικασία  θα λάβει χώρα, ως συνέπεια  της σωματικής και ψυχολογικής  βίας που υπέστη.

Νέα έκτροπα εις βάρος των διαιτητών σε αγώνα μπάσκετ Reviewed by THE REFEREES on 3:50 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.