Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Αποκάλυψη: Όλοι οι διαιτητές της Α2 τους οποίους υπολογίζει η ΚΕΔ…


Δεκατριάρι… έπιασε διαιτητής της Α2 κατηγορίας. Και στα δέκα τρία παιχνίδια έπεσε μέσα… Υπήρχαν όμως κι άλλοι διαιτητές που τον πλησίασαν. Τι εννοούμε με όλα αυτά;
Ο Αθηναίος Ρήγας Θεοδωρόπουλος είναι ο μοναδικός γκρι που έχει σφυρίξει 13 παιχνίδια στα μισά του πρώτου γύρου, με πέντε στην Β’ και τέσσερα στην Α2. Από το σύνδεσμο της Εύβοιας ο Γιώργος Μπλέτσας διεύθυνε 10 παιχνίδια, από τα οποία μόλις το ένα Α2, από την Αθήνα ο Σωτήρης Διμπινούδης και ο Παναγιώτης Ντάβαρης σφύριξαν 12 αναμετρήσεις και σε απόσταση ανάσας οι Στέφανος Παπαθανασίου, Θανάσης Μπούκας με 11 και οι Παυλόπουλος, Καραβίτης και Αναγνώστου με 10. Από τον Πειραιά ο μόνος που έπιασε το όριο ήταν ο Παναγιώτης Παπαφωτίου (10) ενώ στη Χαλκιδική η Μαρία Αργυρού έχει 11 ματς.
Από την Αχαΐα οι Κωνσταντινόπουλος, Δημόπουλος και Καρακάσης είναι οι μόνοι που σφύριξαν σε δέκα παιχνίδια και από τη βορειοδυτική Ελλάδα ο Μαντήλας έχει 11. Οι Παπανικολάου και Τσιαπλής (Δυτ. Μακεδονία) διεύθυναν δέκα ματς, ενώ από την Θεσσαλονίκη η Ευαγγελία Τζίμα προηγείται με 11 αναμετρήσεις και την …κυνηγούν μια ακόμα κοπέλα, η Τζιβελεκίδου αλλά και ο Θεοδώρου (10).
Πεσμένοι είναι οι αγώνες στην ιδιαίτερη πατρίδα του προέδρου της ΟΔΚΕ Ηλία Καφφέ, αφού ο Λεωνίδας Φακίτσας σφύριξε εννιά αγώνες και ο υιός Πιτσίλκας, Εμμανουήλ, οκτώ. Από την Μεσσηνία ο Κυριακόπουλος διεύθυνε εννιά αναμετρήσεις και από την Κεντρική Μακεδονία πήγαν καλά οι Ευφραιμίδης (12), Ταρενίδης (11).  
Αποκάλυψη: Όλοι οι διαιτητές της Α2 τους οποίους υπολογίζει η ΚΕΔ… Reviewed by THE REFEREES on 1:01 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.