Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ποντάρουν σε …λάθος άνθρωπο (στον Συμεωνίδη)!!!


Κάτι περίεργα πράγματα. Κάποιοι έχουν τον Στέλιο Συμεωνίδη ως …εικόνισμα αλλά κινδυνεύουν να φάνε …φόλα. Ποντάρουν πολλά στον Θεσσαλονικιό αλλά κινδυνεύουν να την «πατήσουν».
Αναφερόμαστε στους παράγοντες του Άρη οι οποίοι πήραν το δικηγόρο τους αλλά και ένα φάκελο και πήγαν στον αθλητικό δικαστή να τον πείσουν ότι το σφύριγμα του Γκόντα, δηλαδή η τεχνική ποινή του Πάσαλιτς, στο ματς με τον ΚΑΟΔ αλλοίωσε το τελικό αποτέλεσμα. Και μέσα στο φάκελο που έδωσαν  συμπεριλάμβανε το βίντεο του αγώνα, φωτογραφικό υλικό και δηλώσεις του μέλους του ΚΕΔ, Στέλιου Συμεωνίδη.
Ναι, αλλά ο Συμεωνίδης δεν είπε ότι το σφύριγμα του Αθηναίου ρέφερι ήταν λάθος αλλά ότι ήταν εκτός πνεύματος. Είναι σαν οι δικαστές να καταδικάσουν ένα τύπο, που προκειμένου να προστατεύσει την οικογένειά του, τραυμάτισε τον ληστή που μπήκε κρυφά στο σπίτι του και την απειλούσε. Ο νόμος είναι νόμος και ο Σπύρος Γκόντας σφύριξε αυτό που προβλέπει ο κανονισμός. Ή για να λέμε την αλήθεια, ο Γκόντας ήταν αρκετά μαλθακός με τον Πάσαλιτς, γιατί έπρεπε να τον αποβάλει πάραυτα…
Ποντάρουν σε …λάθος άνθρωπο (στον Συμεωνίδη)!!! Reviewed by THE REFEREES on 12:54 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.