Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ποιοι παράγοντες της ΚΕΔ-ΟΔΚΕ θα πάνε στον Αγιόκαμπο (και ποιοι θα το αποφύγουν...)

Κανονικά όλα τα μέλη της ΚΕΔ και της ΟΔΚΕ έπρεπε να ταξιδέψουν στον Αγιόκαμπο για να παρακολουθήσουν τους νέους (!!!), ταλαντούχους διαιτητές που μετέχουν στο σεμινάριο. Θα είναι όμως όλοι εκεί; Μάθαμε ότι...
από τα μέλη της ΟΔΚΕ θα πάνε όλα αφού αύριο έχουν και το διοικητικό συμβούλιο με σημαντικά θέματα, όπως τα ονόματα των διαιτητών που θα πάνε στο προστάζ.
Από την ΚΕΔ όμως τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα. Ο Στέλιος Συμεωνίδης θα πάει σίγουρα γιατί θεωρεί "παιδί" του το σεμινάριο που θα γίνει στον Αγιόκαμπο. Την προηγούμενη εβδομάδα είχε κατέβει αιφνίδια στην Αθήνα, έκανε ένα - δύο ραντεβού και ανηφόρισε.
Ο Κώστας Κορομηλάς θα είναι, αφού θεωρεί ότι δεν μπορεί ν' απουσιάσει ως καθηγητής διαιτησίας αλλά και ως ο παράγοντας που γνωρίζει περισσότερο απ' όλους τους ρέφερι. Πήγε στη Βόνιτσα, είχε ιδιαίτερη συνομιλία με τον Βασιλακόπουλο και τώρα βρίσκεται στον Αγιόκαμπο.
Ο Νίκος Ζαβλανός, ο πολυταξιδεμένος, πήγε στην τελική φάση νεανίδων στην Λακωνία, βρέθηκε στη Βόνιτσα μαζί με Κορομηλά και τώρα ταξιδεύει προς Αγιόκαμπο.
Το ερώτημα είναι αν θα ταξιδέψουν οι Παπαδόπουλος, Δούκας. Ο τελευταίος ήταν στο κορασίδων στα Γρεβενά αλλά είναι αβέβαιο αν θα πάει. Ο Πατρινός από την άλλη, μάλλο, δεν θα ταξιδέψει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. 
Ποιοι παράγοντες της ΚΕΔ-ΟΔΚΕ θα πάνε στον Αγιόκαμπο (και ποιοι θα το αποφύγουν...) Reviewed by THE REFEREES on 1:25 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.