Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Κόντρα στην κόντρα της εξουσίας (απάντηση Χασάπη)

Οι αντιδικίες και δη οι δικαστικές, μας κάθονται στο στομάχι. Δεν τις μπορούμε, βρε αδελφέ. Και με κρύα καρδιά τις μεταφέρουμε, ώστε να μην θεωρηθεί ότι μεροληπτούμε ή ότι θέλουμε να καλύψουμε κάποιον ή να τα ρίξουμε σε άλλον....
Διαβάσαμε την απάντηση του Γιάννη Χασάπη στην απάντηση του ΣΥΔΚΝΑ και θα τη μεταφέρουμε μέσα στις άκρες, γιατί νομίζουμε ότι τέτοιες επιστολές δεν προσφέρουν στη διαιτησία. Ο Χασάπης ενοχλήθηκε για τα 5.000 ευρώ που φέρεται να δόθηκαν από την τότε διοίκηση για δικαστικά έξοδα και τα οποία αφαιρέθηκαν από τα οδοιπορικά των ρέφερι.
Και ο Γιάννης ξεκαθαρίζει και εμείς δεν επανερχόμαστε, ότι "ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕ ΤΙΣ 5000 € ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΤΩΝ (ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΔΚΝΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ) ΒΓΗΚΑΝ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΤΕ Δ.Σ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 5000 €". Ο Χασάπης ξεκαθάρισε ότι είναι "καθαρός ουρανός" και δεν φοβάται αστραπές.
Ευχόμαστε στον ρέφερι γρήγορα να επιστρέψει στη διαιτησία και να διαγράψει από τη μνήμη του όλες τις πικρίες και τις στεναχώριες που συνάντησε.  
Κόντρα στην κόντρα της εξουσίας (απάντηση Χασάπη) Reviewed by THE REFEREES on 10:45 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.