Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Νέα τάξη πραγμάτων στην ελληνική διαιτησία (τι αποφάσισε ο Νίκος Ζαβλανός)

Ο Νίκος Ζαβλανός αναφέρθηκε στη νέα τάξη πραγμάτων που συναντούμε από φέτος στην ελληνική διαιτησία. Τη χαρακτήρισε δε, αυτονόητη και επιβεβλημένη ενώ την ίδια ώρα τον άκουγαν και οι Μπασούρης, Κορομηλάς. Τι ήθελε να πει το μέλος της ΚΕΔ;

Όχι, μην πάει το μυαλό σας στο κακό, Ο Νίκος Ζαβλανός αναφέρθηκε στην απόφασή του να μην επιτρέπει τη διεξαγωγή ενός φιλικού χωρίς την παρουσία κριτών. Και το είπε στη συγκέντρωση που έγινε στα γραφεία των Αθηναίων κριτών στο ΟΑΚΑ. Διαβάστε την ανακοίνωση:
Έγινε η πρώτη συνάντηση της χρονιάς με την παρουσία του προέδρου της ΕΣΚΑ κ Δημήτρη Μπασούρη και του Γενικού Γραμματέα κ. Γιάννη Αλεξόπουλου, καθώς επίσης και την παρουσία των μελών της ΚΕΔ-ΕΟΚ κ.κ Νίκου Ζαβλανού και Κώστα Κορομηλά.
Ο πρόεδρος της ΕΣΚΑ ευχαρίστησε τους κριτές της Αττικής για την προσφορά τους , εξήρε το έργο τους και απέδειξε για μια ακόμη φορά την αγάπη, την εμπιστοσύνη και το ενδιαφέρον του για αυτούς σε όλα τα επίπεδα.
Είναι αλήθεια ότι ο χώρος των κριτών οφείλει πολλά στον πρόεδρο της ΕΣΚΑ, χρόνια πριν.
Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΣΚΑ ενημέρωσε τους κριτές για τις ιδιαιτερότητες στις προκηρύξεις των πρωταθλημάτων και έδωσε τις απαραίτητες διευκρινήσεις.
Στην συνέχεια ο κ. Νίκος Ζαβλανός αναφέρθηκε στην νέα τάξη πραγμάτων που ο ίδιος επέβαλε και εφαρμόζεται σε όλους τους φιλικούς αγώνες και τα τουρνουά των εθνικών κατηγοριών και των αγώνων της ΕΣΚΑ με την υποχρεωτική παρουσία κριτών. 
Ο Νίκος Ζαβλανός χαρακτήρισε αυτή την νέα τάξη πραγμάτων ως αυτονόητη και επιβεβλημένη, όμως οι κριτές της Αττικής γνωρίζουν πολύ καλά πως χωρίς την δική του παρέμβαση κανείς δεν αναγνώριζε το αυτονόητο.
Η συνάντηση τελείωσε με τον κ. Κώστα Κορομηλά να εξηγεί διάφορες φάσεις αγώνων, να δίνει οδηγίες για την εφαρμογή των κανονισμών και να μιλάει για την συνεργασία με τους διαιτητές.

Νέα τάξη πραγμάτων στην ελληνική διαιτησία (τι αποφάσισε ο Νίκος Ζαβλανός) Reviewed by THE REFEREES on 11:48 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.