Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Α-νδρι-άνα να μια θέση (άρχοντας ο Τσαγκρώνης)

Ο Τάκης Τσαγκρώνης είναι ηγέτης και το αποδεικνύει κάθε φορά. Πήγε, που λέτε, να λύσει τα προβλήματα... της τοπικής επιτροπής στα Δωδεκάνησα και έκανε την μαγική κίνηση... Όρισε την Ανδριάνα Μπαφίτη πρόεδρος της ΤΕ. Ποια είναι η Ανδριάνα; Είναι αυτή που δεν ξέρει καν τι σημαίνει μπάσκετ. Βόλεϊ έπαιζε στα νιάτα της το κορίτσι. Είναι αυτή που ενδιαφερόταν ν' αναλάβει την προεδρία της ποδοσφαιρικής ένωσης. "Ναι, ενδιαφέρομαι ν' αναλάβω" είπε πριν από κάμποσους μήνες, αλλά μάλλον έμεινε με τη γλύκα στο στόμα. Είναι η ίδια που πέρασε και από την περιφέρεια ως αντιπεριφερειάρχης. 
Κοινώς, η Ανδριάνα είναι σαν την Κόκα Κόλα, πάει με όλα. Στο πρόσωπό της είδε ο Τσαγκρώνης τη νέα ηγέτιδα στο μπάσκετ. Ποιες οι σχέσεις του Τάκη με την Ανδριάνα; Από το πανευρωπαϊκό Νέων που είχε γίνει στη Ρόδο και που ο Ανδριάνα στάθηκε στο πλευρό της ΕΟΚ. Και μετά από χρόνια ήρθε η σειρά να της το ανταποδώσει. Έτσι είναι αυτά...
ΥΓ. Όπως είδαμε στο διοικητικό συμβούλιο έχει μπει μόνο ένας παράγοντας από την Κω, ενώ υπάρχει και ένας προπονητής ο οποίος τελευταία μπήκε στο συμβούλιο του Κολοσσού. Εμείς λέμε ότι κακώς δεν μπαίνουν και διαιτητές, οι οποίοι πολλούς απ' αυτούς έχουν μεγαλύτερη πείρα.  
     
Α-νδρι-άνα να μια θέση (άρχοντας ο Τσαγκρώνης) Reviewed by THE REFEREES on 12:29 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.