Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Πύραυλοι ...Σκουντ κατευθύνθηκαν προς την ΟΔΚΕ (νέα δυνατή επιστολή...)

Απάτσι και Σινούκ πετούν πάνω από τις παρελάσεις και παράγοντας της διαιτησίας ...πέταξε τους δικούς του πυραύλους Σκουντ... Έστειλε επιστολή για να θυμίσει στα μέλη της ΟΔΚΕ ότι άλλα είπαν στο σεμινάριο κι άλλα (δεν) έχουν κάνει μέχρι σήμερα. Αναφερόμαστε στον...

πρόεδρο του συνδέσμου Αχαϊας και Ηλείας Κωνσταντίνο Μπούσια ο οποίος δέχεται πιέσεις από τα μέλη του για να μάθουν τι θα γίνει με τον τρόπο καταβολής των χρημάτων. Ποιος είναι ο πιο σωστός και νόμιμος... Διαβάστε την επιστολή...
Κύριε Πρόεδρε 
την τελευταία Γ.Σ. της Ομοσπονδίας μας υπήρχαν διαφορετικές αντιμετωπίσεις  - προσεγγίσεις για το πώς πρέπει να πληρώνονται και από πού οι Διαιτητές τόσο την αμοιβή του αγώνα όσο και τα οδοιπορικά αυτού. 
Εμείς σαν Σύνδεσμος πληρωνόμαστε  αμοιβή και οδοιπορικά από  την Ένωση μας (ΕΣΚΑ-Η), κάτι  το οποίο και αναφέραμε στην  Γ.Σ. αλλά υπήρχε διαφωνία αν  αυτός είναι ο σωστός και  νόμιμος τρόπος ώστε οι Διαιτητές  να είναι εξασφαλισμένοι από  φορολογικής απόψεως.
Θέλοντας πραγματικά μέσα από αυτή την διαφωνία να προβληματιστούμε  και να βρούμε τι πραγματικά είναι σωστό και νόμιμο σας παραθέτουμε τι ακριβώς γίνεται στην Ένωση μας.
Οι Διαιτητές πληρώνονται τα οδοιπορικά τους σε τακτά χρονικά διαστήματα (ανά 2-3 αγωνιστικές) από την Ένωση παραδίδοντας ένα έντυπο ανά αγώνα μαζί με τις αποδείξεις για καύσιμα και διατροφή. Τις αμοιβές του αγώνα επίσης τις πληρωνόμαστε από την Ένωση 2 με 3 φορές τον χρόνο. Αν οι συγκεκριμένες αμοιβές είναι άνω των 300 ευρώ μας παρέχεται βεβαίωση για την εφορία.
Σαν Σύνδεσμος κάναμε εκ νέου επαφές τόσο με την Ένωση μας όσο και με φοροτεχνικούς και μας διαβεβαίωσαν ότι αυτός είναι ο νόμιμος και επίσημος τρόπος, τουλάχιστον έως τώρα.
Λόγω της συγκεκριμένης διαφωνίας  αλλά και της διαφοροποίησης  ανά Ένωση για το πώς αποζημιώνονται  οι Διαιτητές σας γνωρίζουμε  ότι ήδη έχει προκληθεί αναστάτωση  τουλάχιστον στον Σύνδεσμο μας.  Λόγω ότι όπως μας είπατε ήδη έχετε κάνει επαφές τόσο με το Υπουργείο Οικονομικών όσο και με την ΕΟΚ και λογικό είναι να έχετε καλύτερη και πιο επίσημη πληροφόρηση  παρακαλούμε να μας αποστείλετε μια τελική και επίσημη θέση της Ομοσπονδίας μας για το πώς πρέπει να αμείβονται νόμιμα  οι Διαιτητές.
Σκοπός της συγκεκριμένης επιστολής  δεν είναι η αντιπαράθεση για  τις διαφορετικές τοποθετήσεις  που ακούστηκαν στην Γ.Σ.  αλλά  πραγματικά να βρεθεί ο σωστός, νόμιμος και ομοιόμορφος τρόπος  για την αποζημίωση των Διαιτητών.
Πύραυλοι ...Σκουντ κατευθύνθηκαν προς την ΟΔΚΕ (νέα δυνατή επιστολή...) Reviewed by THE REFEREES on 12:13 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.