Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Λάθος ανακοίνωση του Ολυμπιακού για τους Πηλοϊδη, Κορομηλά, Φούφη (μασημένη τροφή δίνουν στην ΚΕΔ!!!)

Είπαμε και εμείς ότι οι παράγοντες του Ολυμπιακού θα είναι φέτος πιο ήρεμοι και χαλαροί. Γελαστήκαμε... Μόνο που η ανακοίνωση που έβγαλε η διοίκηση δεν είναι δα και η καλύτερη από θέμα έμπνευσης. Διότι, δίνουν στα μέλη της ΚΕΔ ...μασημένη τροφή και απαντήσεις στα ερωτήματά της!!!
Διότι, η ανακοίνωση δίνει μια απάντηση και δικαιολογεί τα μέλη της ΚΕΔ, που άφησαν εκτός τους Πηλοϊδη, Κορομηλά και Φούφη. Και για να λέμε του στραβού το δίκιο, αν λάβουμε υπόψη αυτά που γράφει ο Ολυμπιακός τότε πολύ εύκολα βγαίνει το συμπέρασμα ότι ορθά έπραξαν τα μέλη της ΚΕΔ και έβγαλαν από το ντέρμπι του κυπέλλου Ελλάδας τους τρεις ρέφερις. Αμέσως θα απαντήσουν οι διαιτητοπατέρες αν ερωτηθούν: "Τους βγάλαμε ώστε να προστατεύσουμε τους διαιτητές από τα χειρότερα. Είχαν "ανοικτά μέτωπα" με τον Παναθηναϊκό και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και όχι μόνο σε θέματα διαμαρτυριώ, γι' αυτό και δεν θέλαμε να δυναμιτίσουμε το ματς". Εύκολη είναι η απάντηση των παραγόντων της ΚΕΔ στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού...
Η ανακοίνωση αναφέρει:
Η πραξικοπηματική επιλογή των διαιτητών για τον ημιτελικό του Κυπέλλου της Δευτέρας στο ΟΑΚΑ έγινε με άδηλα και αδιαφανή κριτήρια.
Μάλιστα η διαδικασία που ακολουθήθηκε στη συγκεκριμένη φάση του θεσμού για την επιλογή τους δεν είχε ποτέ εφαρμοστεί στο παρελθόν.
Ο αποκλεισμός τριών διεθνών διαιτητών δημιουργεί μεγάλα ερωτηματικά και σκιές.
Υπενθυμίζουμε ότι οι τρεις διαιτητές που αποκλείστηκαν (Πηλοΐδης – Κορομηλάς – Φούφης) ήταν αυτοί που οδήγησαν σε τιμωρία τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού με εξάμηνη έκπτωση από το προεδρικό αξίωμα με τριετή αναστολή, με όσα είχαν καταγράψει σε περυσινά φύλλα αγώνων και είναι οι ίδιοι που υπέστησαν εγκληματικές επιθέσεις στα σπίτια τους.
Ο νοών νοείτω...»
Λάθος ανακοίνωση του Ολυμπιακού για τους Πηλοϊδη, Κορομηλά, Φούφη (μασημένη τροφή δίνουν στην ΚΕΔ!!!) Reviewed by THE REFEREES on 6:42 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.