Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Οι παρασκηνιακές και μυστηριώδεις κινήσεις στην υπόθεση Κόροιβου (γιατί έκαναν τους ...Κινέζους και δεν υποστήριξαν την ένσταση;)

Κόροιβος εδώ, Κόροιβος εκεί, που είναι ο Κόροιβος; Φώναξε λίγο στην αρχή, μετά το ματς με τον Φιλαθλητικό για το φάουλ στον Καρύδα και από τότε ούτε φωνή, ούτε ακρόαση. Αν είμαστε σε μια άλλη χώρα σίγουρα, θα πιστεύαμε ότι οι παράγοντές του έχουν πάρει διαβεβαιώσεις ότι στα επόμενα ματς η διαιτησία θα είναι καλύτερη!!!
Αλλά επειδή ζούμε στην Ελλάδα δεν το πιστεύουμε. Θα λέγαμε καλύτερα ότι η ομάδα της Αμαλιάδας δεν είχε κανένα 100αρι ευρώ να καταθέσει για το παράβολο, θα λέγαμε πιο σωστά ότι το κάθε πράγμα στην Ελλάδα διαρκεί τρεις ημέρες και μετά ξεχνιέται, θα λέγαμε τέλος ότι κατάλαβαν ότι δεν έχουν δίκιο και αποσύρθηκαν. Γιατί διαφορετική περίπτωση δεν πρέπει να υπάρχει.
Δεν μπορούμε να φανταστούμε, δηλαδή, ότι παρασκηνιακά παράγοντας που "παίζει στα δάχτυλά του" το κομμάτι της διαιτησίας προέτρεψε τους διοικούντες του Κόροιβου να μην καταθέσουν ένσταση ώστε να μην επαναληφθεί - λέμε τώρα - το ματσάκι και χάσει ο Φιλαθλητικός. Και σε αντάλλαγμα θα τους βοηθούσαν στη δύσκολη συνέχεια. Αυτά αποκλείεται να συμβαίνουν στην Ελλάδα. Για Τουρκία και Ρωσία όμως το βλέπουμε. Και ίσως και για Ιταλία... 
Οι παρασκηνιακές και μυστηριώδεις κινήσεις στην υπόθεση Κόροιβου (γιατί έκαναν τους ...Κινέζους και δεν υποστήριξαν την ένσταση;) Reviewed by THE REFEREES on 9:03 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.