Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Πίτσι - πίτσι Συμεωνίδη, Αρβανιτίδη (συνάντηση κορυφής...)

Μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να τα πουν θα έχουν το Σάββατο οι Στέλιος Συμεωνίδης και Παναγιώτης Αρβανιτίδης!!! Θα έχει γίνει και το συμβούλιο του συνδέσμου Θεσσαλονίκης και θα έχουν θέμα ν' αναλύσουν...
Ορίστηκαν ως οι διαιτητές που θα διευθύνουν το ματς μπάσκετ μεταξύ των ομάδων αιρετών και εργαζόμενων του Δήμου Θεσσαλονίκης. Το ματς, που διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης το Σάββατο 25 Ιανουαρίου στις 12:30, έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού στόχος είναι η συλλογή τροφίμων και άλλων αγαθών πρώτης ανάγκης που θα διατεθούν σε άπορους, μέσω του «Κοινωνικού Παντοπωλείου» του Δήμου Θεσσαλονίκης.Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν στο γήπεδο υπό τις προπονητικές οδηγίες των καταξιωμένων βετεράνων του μπάσκετ, Μπάνε Πρέλεβιτς, Νίκου Σταυρόπουλου, Μιχάλη Γιαννουζάκου και Χάρη Παπαγεωργίου, ενώ την συνάντηση θα σφυρίξουν οι διαιτητές Στέλιος Συμεωνίδης και ο Παναγιώτης Αρβανιτίδης.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης που θα προσφέρουν οι δημότες θα συγκεντρωθούν σε χώρο του σταδίου προκειμένου να διατεθούν στη συνέχεια μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου σε άπορες οικογένειες της Θεσσαλονίκης. 
Πίτσι - πίτσι Συμεωνίδη, Αρβανιτίδη (συνάντηση κορυφής...) Reviewed by THE REFEREES on 9:45 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.