Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Τι έγινε ρε παιδιά; Μας την "έπεσε" και το Ψυχικό μετά την ΑΕΚ; (ετοιμάζουμε σήμερα μια μεγάλη αποκάλυψη που την αφιερώνουμε στην ...ΑΕΚ)

Απαπα... Σουξέ έχουν οι Γκρίζοι Λύκοι το τελευταίο χρονικό διάστημα. Μετά την ΑΕΚ μας επιτίθεται και το Ψυχικό για ένα θέμα που γράψαμε για τους διαιτητές της ΑΕΚ - Καβάλα. Δεν θα το παίρναμε χαμπάρι αν...
το aekarena.gr δεν μας έπλεκε και πάλι ...το εγκώμιο και ουσιαστικά δεν προχωρούσε σε μετάφραση των όσων ανέφερε το Ψυχικό με ανακοίνωση. Γράψαμε λοιπόν στους grizoilikoi.blogspot.gr με κάθε εντιμότητα και ετοιμότητα ότι το Ψυχικό παραπονέθηκε σε μέλος της ΚΕΔ για τη διαιτησία του ματς ΑΕΚ - Καβάλα και συγκεκριμένα για την τελευταία φάση με τις βολές του Γκυζόγιαννη.
Η διοίκηση του Ψυχικού έσπευσε να διαψεύσει το θέμα με ανακοίνωση που εξέδωσε ενώ το γνωστό ...παπα(ρας)γαλάκι έλεγε διάφορα. Εμείς δημοσιεύουμε την ανακοίνωση, αν και δεν θα έπρεπε διότι δεν αναφέρεται η διοίκηση του Ψυχικού σε blog, ενώ της έχουμε σήμερα και μια μεγάλη αποκάλυψη που την αφιερώνουμε στους ανθρώπους της ΑΕΚ. Υπομονή όμως...
«Η επίκληση του ονόματος της ομάδας, σε ανυπόγραφο άρθρο, βάσει του οποίου το Ψυχικό ασχολήθηκε (πόσο μάλλον ενοχλήθηκε) από τη διαιτησία στον αγώνα της ΑΕΚ με την Καβάλα, έχει προκαλέσει οργή στους παράγοντες του συλλόγου.
Αφενός γιατί ουδέποτε ασχολήθηκε κάποιος με την εν λόγω αναμέτρηση, αφετέρου γιατί θεωρούν ότι το άρθρο έχει στόχο να διαμορφώσει κακό κλίμα στις σχέσεις της ομάδας με την “Ένωση“.
Οι παράγοντες του Ψυχικού σκοπεύουν να επικοινωνήσουν (αν δεν το έχουν κάνει ήδη) με εκείνους της ΑΕΚ, προκειμένου να γνωστοποιήσουν πως το άρθρο δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.
Άλλωστε, αν από το Ψυχικό παρακολουθούσαν την πορεία άλλων ομάδων (σ.σ. τους ενδιαφέρει μόνο η κατάσταση στην οποία βρίσκεται η δική τους), το αποτέλεσμα μάλλον τους συμφέρει, αφού αφήνει ανοιχτό το παιχνίδι της ανόδου στην Α1 για τον δεύτερο».






    
Τι έγινε ρε παιδιά; Μας την "έπεσε" και το Ψυχικό μετά την ΑΕΚ; (ετοιμάζουμε σήμερα μια μεγάλη αποκάλυψη που την αφιερώνουμε στην ...ΑΕΚ) Reviewed by THE REFEREES on 10:39 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.