Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Σε γκέλα έπεσε η διοίκηση του συνδέσμου κριτών Πειραιά!!!

Απαράδεκτα πράγματα!!! Υπάρχουν κάποιο διαδικτυακό blog, κατευθυνόμενο και αναξιόπιστο, που μόνο ψεύδη μεταφέρει στους ψηφιακούς αναγνώστες του. Το πιστεύουμε απόλυτα και θα το βρούμε. Που θα πάει;
Η διοίκηση του συνδέσμου κριτών Νότιας Αττικής αναφέρεται σε ένα τέτοιο blog, αλλά έχει πέσει σε λάθος. Πρέπει ν' αναφέρει το όνομά του, ώστε να μην πάρει η μπάλα και εμάς τα αξιόπιστα και "ζωντανά" blogs. Αργήσαμε κάπως να την πάρουμε χαμπάρι, αλλά σας παραθέτουμε την ανακοίνωση της οργής:
Είμαστε υποχρεωμένοι να καταγγείλουμε τα συνεχόμενα ψευδή και ανυπόστατα δημοσιεύματα , σε συγκεκριμένο κατευθυνόμενο και αναξιόπιστο διαδικτυακό blog , για την θέση του Συνδέσμου συνολικά αλλά και του ΔΣ στο θέμα της αλλαγής των ορισμών μας. Για ακόμη μία φορά δηλώνουμε ότι : Σεβόμαστε και στηρίζουμε τις αποφάσεις της Ομοσπονδίας και της Ένωσης σχετικά με τους ορισμούς μας, αλλά και οποιαδήποτε άλλη απόφαση μας αφορά, όπως με συνέπεια κάνουμε τα τελευταία 14 χρόνια. Ότι άλλο διαδίδεται – μεταφέρεται αναγράφεται σε έντυπα ή ηλεκτρονικά μέσα σχετικά, δεν προέρχεται από εμάς και δεν μας εκφράζει.

Σε γκέλα έπεσε η διοίκηση του συνδέσμου κριτών Πειραιά!!! Reviewed by THE REFEREES on 3:18 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.