Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Διαιτητής αναγνώρισε το λάθος του (και έτσι έπρεπε να πράξει...)

Σωστό και δίκαιο είναι να ζητάς συγνώμη, εφόσον έχει γίνει ένα φανερό λάθος που έχει αδικήσει την ομάδα. Αυτό συνέβη...
στο αγγλικό πρωτάθλημα για μια φάση που έγινε στο 15ο κι ενώ το σκορ ήταν ήδη 2-0. Μετά από σουτ του Αζάρ ο Τσάμπερλεϊν απέκρουσε σαν… τερματοφύλακας με το χέρι την μπάλα, με τον διαιτητή αρχικά να μην δίνει τίποτα. Μετά από συνεννόηση με τον βοηθό του έδωσε τελικά πέναλτι υπέρ της Τσέλσι και απέβαλλε τον Γκιμπς αντί του Τσάμπερλεϊν.
Ο Μάρινερ αναγνώρισε το λάθος του και συνέταξε , μαζί με τους υπόλοιπους συναδέλφους του ανακοίνωση με την οποία ζητούσε συγνώμη από τους “κανονιέρηδες” για το λάθος του:
"Ο Αντρέ είναι ένας πολύ έμπειρος διαιτητής και προφανώς είναι πολύ απογοητευμένος γι’ αυτό του το λάθος το οποίο έγινε φυσικά πάνω στη φάση. Τα περιστατικά από λάθος κρίση είναι πολύ σπάνια και συχνά οφείλονται σε τεχνικούς παράγοντες. Ωστόσο, αυτή ήταν μία δύσκολη απόφαση και ο Αντρέ είναι πολύ απογοητευμένος που απέτυχε να αναγνωρίσει τον σωστό παίκτη. Εκφράζει λοιπόν τη συγγνώμη του στην ομάδα της Άρσεναλ, από τη στιγμή που έμαθε για το περιστατικό», ανέφεραν στην ανακοίνωσή τους οι διαιτητές". 

Διαιτητής αναγνώρισε το λάθος του (και έτσι έπρεπε να πράξει...) Reviewed by THE REFEREES on 2:05 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.