Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Τζάμπα μάγκας ο Αρτεάγκα (έβαλε τέλος στο ήδη τελειωμένο διαιτητικό του βιβλίο...)

Τέλος στην καριέρα του έβαλε ο Ισπανός διαιτητής Αρτεάγκα ύστερα από τις υπόνοιες ότι η ομάδα της Ευρωλίγκα προσπάθησε να τον δωροδοκήσει σε τελικό! Έτσι κι αλλιώς, ήταν τελειωμένος ο ιδιόρρυθμος Ισπανός ρέφερι αλλά πλέον δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα στον εαυτό του διότι...
όσα είπε ήταν λόγια του αέρα. Δεν μας είπε στη συνέντευξη του, ούτε ποιος παράγοντας τον πλησίασε, ούτε πόσα χρήματα του έδινε, ούτε καν αν υπήρξε μάρτυρας.
Αυτά που είπε ήταν απλά λόγια του αέρα, διότι δεν θα επιβεβαιωθούν ποτέ εκτός κι αν ο παράγοντας βγει και πει ότι πράγματι προσπάθησε να τον δωροδοκήσει.
Τζάμπα μάγκας έγινε ο Αρτεάγκα, ο οποίος στην τελευταία συνέντευξη ως διαιτητής ήθελε να προκαλέσει και το έπραξε χωρίς στοιχεία και αποδείξεις. Κάπου, κάπως, κάποτε... μας είπε ο Ισπανός, ο οποίο το μόνο που καταφέρνει είναι να βάζει σε περιπέτειες τον εαυτό του. Και εκθέτει όσους τον στήριξαν και τον υποστήριξαν. 
Τζάμπα μάγκας ο Αρτεάγκα (έβαλε τέλος στο ήδη τελειωμένο διαιτητικό του βιβλίο...) Reviewed by THE REFEREES on 10:06 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.