Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Δυναμική παρέμβαση μέρους της διαιτησίας για ένα δίκαιο αίτημα...

Στα ...κάγκελα έχουν βγει διαιτητές για κάτι που είναι άδικο και πρέπει να εξαλειφθεί τάχιστα. Αναφερόμαστε στο πολυδιαφημισμένο...
εργόσημο που θα λαμβάνουν οι κριτές εξαιτίας της νέας υπουργικής απόφασης. Δικαίως οι Αθηναίοι κριτές πρωτοστατούν σε μια κίνηση εξάλειψής του. Μετά τη συνάντηση που είχαν στον ΕΣΑΚΕ, τώρα στέλνουν και ανακοίνωση που αναφέρει:
Με μια λάθος ερμηνεία του νόμου 4225/14  άρθρο 6, ο ΕΣΑΚΕ αντικαθιστά την απόδειξη επαγγελματικής δαπάνης (σημερινό τίτλο κτήσης) με το εργόσημο και επιβάλει αυτόν τον τρόπο καταβολής της αμοιβής αγώνα στα σωματεία μέλη του.
Επειδή η θέση αυτή του ΕΣΑΚΕ έρχεται σε πλήρη αντίθεση τόσο με τον αθλητικό νόμο 2725/99 αρ.44 παράγραφο 13, όσο και με τον κανονισμό της ΕΟΚ (κανονισμός διαιτησίας κεφάλαιο Δ), είμαστε υποχρεωμένοι να αντιδράσουμε διεκδικώντας το αυτονόητο.
Για το λόγο αυτό, θα κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να προστατέψουμε αφενός τον ρόλο και το έργο μας, - έτσι όπως αυτό αποτυπώνεται τόσο στον κανονισμό της FIBA, όσο και στον κανονισμό της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης- αφετέρου το σύνολο σχεδόν των μελών μας που πλήττονται από αυτή την ερμηνεία – απόφαση .
Δυναμική παρέμβαση μέρους της διαιτησίας για ένα δίκαιο αίτημα... Reviewed by THE REFEREES on 5:16 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.