Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Μομφή αφήνει στους διαιτητές ο προπονητής!!! (ξεμάτιασμα και γρήγορα...)

Ωπα... Μομφή για τους διαιτητές αφήνει προπονητής που τους ζητάει να είναι...
γενναίοι. Αναφερόμαστε στον τεχνικό της Μάλαγα Ζοάν Πλάθα για το ματς με τον Παναθηναϊκό!!! «Ελπίζω το παιχνίδι της Πέμπτης να κριθεί στο πέντε εναντίον πέντε. Γνωρίζουμε πως θα υπάρχουν 20.000 άνθρωποι πολύ κοντά στο παρκέ και είμαι περίεργος να δω πως θα είναι η διαιτησία του παιχνιδιού και αν θα επηρεαστούν από την ατμόσφαιρα», δήλωσε αρχικά ο προπονητής της Μάλαγα και συνέχισε:
«Δε συνηθίζω να μιλάω για την διαιτησία, αλλά ήταν δύσκολο για αυτούς να σφυρίξουν στις έδρες των ομάδων που έχουμε  ήδη αντιμετωπίσει εκτός έδρας όπως η Φενέρ, ο Ολυμπιακός και η Μπαρτσελόνα.Κάποια στιγμή νιώσαμε ότι ευνοήθηκαν οι αντίπαλοι σε αυτά τα ματς. Ελπίζω η Ευρωλίγκα να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Είχαμε τραυματισμούς που δεν είχε καμία άλλη ομάδα στην Ευρώπη. Αξίζουμε το σεβασμό του να κερδίσουμε ή να χάσουμε στο γήπεδο. Δε θέλουμε δώρα, μόνο να μας δοθεί η δυνατότητα να ανταγωνιστούμε τον αντίπαλο μας στο γήπεδο».
Μομφή αφήνει στους διαιτητές ο προπονητής!!! (ξεμάτιασμα και γρήγορα...) Reviewed by THE REFEREES on 10:47 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.