Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Χωρίς πρωτάθλημα το σαββατοκύριακο λόγω της αποχής των διαιτητών!!!

Χωρίς πρωτάθλημα θα περάσει το σαββατοκύριακο μετά την αποχή από όλους τους αγώνες που αποφάσισαν τα μέλη του συνδέσμου διαιτητών...
της Κρήτης εξαιτίας της καθυστέρησης στη διευθέτηση των οικονομικών υποχρεώσεων των ομάδων. Η ανακοίνωση  του Συνδέσμου Διαιτητών αναφέρει:
« Αναφορικά με το έγγραφο – υπενθύμιση σας σχετικά με τη καταβολή των οφειλών των σωματείων 2013-14 ,όπου ορίσατε καταληκτική ημερομηνία την 18η Απριλίου για τακτοποίηση κατ’ ελάχιστο το 50% της 1ης δόσης, καθώς και εξ’ ολοκλήρου το πόσο της 2ης δόσης. Σήμερα 23 Απρίλιου, διαπιστώσαμε ότι κανένα σωματείο δεν προέβη σε καμία ενέργεια για διευθέτηση των οικονομικών οφειλών.
 Ως συνεπεία τούτου, βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να λάβουμε αυστηρότερα μέτρα για να διασφαλίσουμε την ομαλή ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής περιόδου, καθώς και το δίκαιο όσων είναι τακτικοί στις υποχρεώσεις που έχουν αναλάβει.
 Μετά από απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου, σας δηλώνουμε ότι τα μέλη του Συνδέσμου μας δε θα συμμετάσχουν σε κανένα αγώνα της Ένωσης για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Η στάση μας θα επανεξεταστεί την επόμενη εβδομάδα, ανάλογα με την ανταπόκριση των ομάδων».
Χωρίς πρωτάθλημα το σαββατοκύριακο λόγω της αποχής των διαιτητών!!! Reviewed by THE REFEREES on 4:42 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.