Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Κάτι ψήνεται αυτές τις ημέρες (αλλά προσοχή να μην καεί...)

Για όσους διαιτητές είναι ξεχασιάρηδες να τους υπενθυμίσουμε εδώ και τώρα ότι επιβάλλεται...

να αποστείλετε στον σύνδεσμό σας τα έγγραφα και τις δηλώσεις για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015. Καταλυτική ημερομηνία παραλαβής είναι η 20η Ιουνίου 2014.
ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΘΑ ΣΥΜΠΙΕΣΤΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟ rar ή zip ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ. ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΑΡΙΣΜΕΝΑ ή ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ.
ΠΡΟΣΟΧΗ αν δεν αποσταλούν ηλεκτρονικά και με τη παραπάνω διαδικασία ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ χωρίς καμία εκκρεμότητα και τα μέλη δεν είναι ταμειακώς εντάξει, οι δηλώσεις δεν θα αποσταλούν στην ΟΔΚΕ.
ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:
- 1 έγχρωμη φωτογραφία ΜΟΝΟ εάν απαιτείται έκδοση ταυτότητας διαιτητή
- Ιατρικές βεβαιώσεις (παθολόγος, καρδιολόγος, οφθαλμίατρος)
- Απόσπασμα ποινικού μητρώου (από ΚΕΠ, από Πρωτοδικείο η τηλεφωνική αίτηση από σταθερό ΟΤΕ στο τηλέφωνο 1502 με χρέωση 2,7€).
Οι συνάδελφοι που είναι σε σώματα ασφαλείας δεν απαιτείται να αποστείλουν απόσπασμα ποινικού μητρώου αλλά την ταυτότητα τους.
- Υπογεγραμμένη δήλωση ενεργείας (Η δήλωση βρίσκεται στη σελίδα του site μας με το τίτλο ΕΓΓΡΑΦΑ όπου επιλέγουμε το link και στη σελίδα που θα ανοίξει File-Download)
ΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:
- 1 έγχρωμη φωτογραφία ΜΟΝΟ εάν απαιτείται έκδοση ταυτότητας διαιτητή
- Απόσπασμα ποινικού μητρώου (από ΚΕΠ, από Πρωτοδικείο η τηλεφωνική αίτηση από σταθερό ΟΤΕ στο τηλέφωνο 1502 με χρέωση 2,7€).
Οι συνάδελφοι που είναι σε σώματα ασφαλείας δεν απαιτείται να αποστείλουν απόσπασμα ποινικού μητρώου αλλά την ταυτότητα τους
- Υπογεγραμμένη δήλωση μη ενεργείας (Η δήλωση βρίσκεται στη σελίδα του site μας με το τίτλο ΕΓΓΡΑΦΑ όπου επιλέγουμε το link και στη σελίδα που θα ανοίξει File-Download)
Οι διαιτητές Ά Εθνικής καθώς και οι κομισάριοι και παρατηρητές Α' Εθνικής θα πρέπει να καταθέσουν πόθεν έσχες - έγγραφο περιουσιακής κατάστασης είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο είτε ταχυδρομικώς στην παρακάτω διεύθυνση:
Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες και της Χρηματοδότησης της Τρομοκρατίας και Ελέγχου των Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης
Πειραιώς 207 και Αλκίφρονος 92
Τ.Κ. 11853
Τηλ. 2103401950 - 951
www.hellenic-fiu.gr
Στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση στις ανακοινώσεις της Γ΄ Μονάδας έχει αναρτηθεί το σχετικό έντυπο δήλωσης περιουσιακής κατάστασης.
Παρακαλείστε για την ολοκλήρωση της παραπάνω διαδικασίας το συντομότερο.

Κάτι ψήνεται αυτές τις ημέρες (αλλά προσοχή να μην καεί...) Reviewed by THE REFEREES on 5:37 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.