Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Αποκλειστικό: Τελευταία συνεδρίαση για τη νυν ΚΕΔ την Πέμπτη!!! (ο κύβος ερρίφθη από Βασιλακόπουλο και όπου φύγει - φύγει για τους πρώην ισχυρούς άνδρες!!!)

Ανατριχίλα... Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος πήρε την οριστική απόφαση ν' αλλάξει και τα πέντε μέλη της ΚΕΔ!!! Την Πέμπτη θα γίνει η τελευταία συνεδρίαση της ΚΕΔ με το υπάρχον σχήμα αφού είναι απογοητευμένος από έγγραφα που έφθασαν την Δευτέρα στο γραφείο και τα οποία αφορούν...
σχέσεις με ομάδες! Απίστευτο; Ο Συμεωνίδης φεύγει επειδή γίνεται αντι-περιφερειάρχης, μαζί με τον Ιωαννίδη, λόγω των σχέσεων που έχει με τον ΠΑΟΚ και τον Ηρακλή. Άρα, ο Ιωαννίδης από την μία, να διατηρεί σχέσεις με τον Άρη και ο Συμεωνίδης από την άλλη, να κλείνει τα μέτωπα με τις άλλες δύο ομάδες και είναι σίγουρο ότι θα πάρουν την περιφέρεια.
Ο Νίκος Ζαβλανός είναι έτοιμος ν' ακολουθήσει την μοίρα του Παναγιώτη Αναστόπουλου και ν' ανοίξει κι αυτός μια καφετέρια, όμως σκέφτεται να μπει συνέταιρος με τον διεθνή αφού ο Θησιώτης αποχωρεί μια και έχει τσακωθεί με τον πρώην συνέταιρό του.
Ο Κώστας Κορομηλάς βρίσκεται μια ανάσα για τη συνεργασία με τον πρόεδρο του ΚΑΟΔ, ο οποίος κάνει παραγωγή κρασιού. Ο Βολιώτης ήδη διακινεί μέσω του μαγαζιού του "Μούσες" τα "καλά κρασιά" του παράγοντα της ομάδας μπάσκετ και πλέον, θα γίνει επίσημος αντιπρόσωπος.
Ο Ανδρέας Παπαδόπουλος αναβαθμίζεται σε πρόξενο της Γερμανίας στην Ελλάδας και πλέον, η ΚΕΔ του είναι βάρος, ενώ θα προωθήσει και την εθνική ομάδα της Γερμανίας στους χώρους της ΦΙΜΠΑ.
Ο Μιχάλης Δούκας τέλος, θ' αποχωρήσει διότι ετοιμάζει κίνηση - ματ στον επιχειρηματικό στίβο.     
Αποκλειστικό: Τελευταία συνεδρίαση για τη νυν ΚΕΔ την Πέμπτη!!! (ο κύβος ερρίφθη από Βασιλακόπουλο και όπου φύγει - φύγει για τους πρώην ισχυρούς άνδρες!!!) Reviewed by THE REFEREES on 11:16 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.