Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Πρωταγωνιστές δύο πρωτοκλασάτοι διαιτητές σε μια σπουδαία εκδήλωση

Πρόκειται για μια σπουδαία εκδήλώση στο χώρο της διαιτησίας, στην οποία θα μετέχουν δύο έμπειροι και πρωτοκλασάτοι διαιτητές....


Ο Χρίστος - ο αγαπημένος φίλος και σύζυγος της δικής μας Ελένης Φουντουκίδου - δεν είναι πια κοντά μας. Όμως όλοι εμείς που νοιώθουμε φίλοι του, θα τιμήσουμε την μνήμη του σε μια εκδήλωση την Κυριακή 1 Ιουνίου 2014 και θα  προσπαθήσουμε να ξαναζήσουμε λίγες στιγμές μαζί του.Είναι περιττό να δηλώσουμε ότι  οι κριτές της Αττικής,  θα δώσουν πρώτοι το παρόν σε αυτή την εκδήλωση. Στον αγώνα που θα γίνει μετά την εκδήλωση,  θα σφυρίξουν  με την σύμφωνη γνώμη της ΚΕΔ - ΕΟΚ και του προέδρου Δ.Σ του ΣΕΔΚΑ, οι διαιτητές Τάσος Πηλοίδης και Βασίλης Αφεντουλίδης. 
                                               ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Την Κυριακή, 1η Ιουνίου 2014 και ώρα 11.00 – 14.00 στο κλειστό γήπεδο Καμινίων (οδός Αγ.Ελευθερίου) θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στη μνήμη του Χρίστου Τζαμάλη και θα ακολουθήσει αγώνας μπάσκετ.
 Στον αγώνα θα συμμετέχουν αθλήτριες από τις ομάδες στις οποίες διετέλεσε προπονητής ο Χρίστος Τζαμάλης (Παντζιτζιφιακός, Ατρόμητος Πειραιά, Πορφύρας, Αθηναϊδα, Δάφνη Δαφνίου, Πανιώνιος, Π.Φάληρο, Δάφνη Αθηνών, Παγκράτι κλπ).
 Τις συμμετέχουσες θα κοουτσάρουν προπονητές, φίλοι του Χρίστου.
Οι αθλήτριες που θέλουν να συμμετέχουν μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλ.6974-363769 (Διονύσης Γκιουλέας) και 6972-44976 (Σοφία Οικονόμου) ή μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέσω FACEBOOK στην παρακάτω διεύθυνση.
https://www.facebook.com/events/621457031278741/?ref_dashboard_filter=upcoming
Προσκεκλημένοι είναι όλοι όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση.
Πρωταγωνιστές δύο πρωτοκλασάτοι διαιτητές σε μια σπουδαία εκδήλωση Reviewed by THE REFEREES on 4:20 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.