Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Μαθήματα αλληλεγγύης από την ΟΔΚΕ

Αν μη τι άλλο, τα μέλη της ΟΔΚΕ έχουν ένα πλεονέκτημα, δεν ξεχνούν...
Με έγγραφο της η Ο.Δ.Κ.Ε. συνεχάρη όλους τους διαιτητές στην Ελλάδα για τη φετινή τους προσπάθεια. Να τι γράφει: «Η Ο.Δ.Κ.Ε. με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου θα ήθελε να συγχαρεί τους διαιτητές-μέλη της για την υψηλού επιπέδου τους παρουσία στα πρωταθλήματα που συμμετείχαν, τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων. Επίσης να  ευχηθούμε καλή επιτυχία στους διαιτητές που θα συμμετάσχουν στο επόμενο τρίμηνο  σε διεθνείς αγώνες, που δεν  είναι και λίγοι, καταδεικνύοντας το υψηλό επίπεδο των Ελλήνων διαιτητών, επίπεδο το οποίο οφείλεται πρώτα στο μεράκι που έχουν οι ίδιοι ώστε να κατακτήσουν την κορυφή και στην συνέχεια στις προσπάθειες 35 ετών  της ΟΔΚΕ αλλά και 14 της ΚΕΔ- ΕΟΚ, που πραγματοποιούν διαρκείς επιμορφωτικές ημερίδες και σεμινάρια υψηλού επιπέδου για την προώθηση και την βελτίωση της Ελληνικής διαιτησίας. Κοντά στην ομοσπονδία του αθλήματος με πολλή δουλειά όλων μας θα παραμείνουμε αμετακίνητοι στις αρχές μας και η Ελληνική διαιτησία όπως και οι εθνικές μας ομάδες θα παραμείνουν στις κορυφαίες θέσεις της Ευρωπαϊκής αλλά και της παγκόσμιας πυραμίδας.
Σ’ αυτό το σημείο όμως δεν θα μπορούσαμε να μην σταθούμε στα τελευταία θλιβερά γεγονότα που έλαβαν χώρα στους τελικούς του πρωταθλήματος μας. Γεγονότα που δεν τιμούν κανέναν μας , πολύ περισσότερο τους ιδιοκτήτες των ΚΑΕ που ξοδεύουν χρόνο και χρήμα ώστε να δουν τις αγαπημένες μας ομάδες   στην κορυφή  της Ευρώπης. Δυστυχώς οι «κύριοι» αυτοί έχουν διαγράψει την λέξη “ήττα” από το λεξιλόγιό τους και όταν αυτή έρχεται  οι μόνοι που έχουν την ευθύνη είναι οι Διαιτητές. Να τους πληροφορήσουμε λοιπόν ότι ένας αγώνας μπορεί να χαθεί από ένα άστοχο σουτ , μια λάθος τακτική ή  τέλος μπορεί να κριθεί και από ένα λάθος σφύριγμα. Η εποχή που οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές θα αντικαταστήσουν τους διαιτητές δεν έχει ακόμα έρθει. Το ότι σχεδόν ΠΟΤΕ καμία ομάδα όταν έχασε δεν απέδωσε την ήττα σε μια δικιά της κακή αγωνιστική ημέρα πρέπει να μας προβληματίσει .
Η ΟΔΚΕ εφιστά την προσοχή και θα θεωρήσει ηθικούς αυτουργούς σε όσους με τις πράξεις τους ή τις δηλώσεις τους προκαλέσουν οποιοδήποτε πρόβλημα σε Διαιτητές της. Δηλώνουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν θα είμαστε θεατές σε αυτό το έργο και ήδη έχουμε έρθει σε επαφή με τα αρμόδια όργανα της πολιτείας ώστε να σταματήσει αυτό το  σημερινό παρακμιακό  φαινόμενο. Θα ήταν παράλειψή μας βέβαια να μην ευχαριστήσουμε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές, που κόντρα σε αυτή την προβληματική κατάσταση έδειξαν υψηλού επιπέδου ήθος και αγωνιστική άμιλλα , αντάξια του επιπέδου που έχει κατακτήσει ο Έλληνας αθλητής".
Μαθήματα αλληλεγγύης από την ΟΔΚΕ Reviewed by THE REFEREES on 7:31 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.