Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Αποκάλυψη: Ποιοι Έλληνες διαιτητές μπάσκετ είναι υπάλληλοι του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού; (το ξέρουν και οι Χαλβατζάκης, Μαμαλάκης...)

Ορισμένοι διαιτητές της Α1 είναι υπάλληλοι του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού!!! Φοβερό; Απ' ότι μάθαμε υπάλληλοι των Αγγελόπουλων και των Γιαννακόπουλων είναι οι...
ρέφερις οι οποίοι σφύριξαν τα παιχνίδια των δύο ομάδων!!! Και όλοι οι άλλοι είναι υπάλληλοι των υπολοίπων ΚΑΕ, διότι η κάθε μια ομάδα καταβάλει τον οβολό της στον κάθε ρέφερι. Κοιτάξτε ποιο είναι το σοβαρό θέμα.
Επειδή ο ΕΣΑΚΕ δεν έχει διάθεση να μπει μεσάζοντας μεταξύ του σωματείου και του διαιτητή κατά παράβαση του κανονισμού εξουσιοδότησε τα σωματεία να πληρώνουν του γκρι. Και πως γίνεται αυτό; Στο μπλοκ παροχής υπηρεσιών που έχουν όλοι ανεξαιρέτως οι ρέφερις αναγράφεται το κάθε σωματείο που δίνει τα ευρώ. Δηλαδή, ο Γιαννακόπουλος, ο Αγγελόπουλος, ο Λιανός και οι υπόλοιποι πρόεδροι έχουν άμεση δοσοληψία με τους διαιτητές!!! Τους πληρώνει και με τη βούλα, άρα παρουσιάζονται ως εργοδότες και οι διαιτητές ως εργαζόμενοι!!!
Ο κανονισμός, όμως, δεν επιτρέπει στους διαιτητές να έχουν ουδεμία σχέση με τις ομάδες... Η Ευρωλίγκα που είναι σοβαρή όμως πληρώνει η ίδια τους διαιτητές μέσω των τραπεζικών λογαριασμών για να μην παρατηρείται η συνναλαγή αυτή.
ΥΓ. Για να είμαστε δίκαιοι όμως να πούμε ότι η ΕΟΚ χρωστάει στους διαιτητές επειδή έχει επωμιστεί το οικονομικό βάρος από την Α2 μέχρι και τη Γ' εθνική. Θα μπορούσε να πει ο Βασιλακόπουλος να πληρώνουν οι ομάδες και να τελείωνε το θέμα. Δεν το έχει κάνει μέχρι στιγμής. Αντίθετα η διοίκηση του ΕΣΑΚΕ μετακύλησε στις ΚΑΕ το οικονομικό βάρος για να μην μπλέκει στο θέμα.  
Αποκάλυψη: Ποιοι Έλληνες διαιτητές μπάσκετ είναι υπάλληλοι του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού; (το ξέρουν και οι Χαλβατζάκης, Μαμαλάκης...) Reviewed by THE REFEREES on 8:57 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.