Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Διαιτητής ξεσήκωσε τους φιλάθλους!

Μια απόφαση διαιτητού μπάσκετ ήρθε για να ξεσηκώσει τα πλήθη...

Στον κανονισμό της τουρκικής λίγκας δεν είχε προβλεφτεί ποινή... για αυτό που πάει να κάνει η Γαλατασαράι: να μην εμφανιστεί στον έβδομο τελικό με τη Φενέρμπαχτσε. Στο ματς δηλαδή, που δίνει τίτλο. Ο πλησιέστερος κανονισμός αναφέρει πως με υποβιβασμό τιμωρείται ομάδα που αρνείται να δώσει τουλάχιστον δυο ματς. Πέραν τούτου, ουδέν.

Ο Τουργκάι Ντεμιρέλ, ο οποίος τελεί χρέη προέδρου της τουρκικής ομοσπονδίας έως τον Ιούλιο, οπότε θα αφοσιωθεί στο ρόλο του προέδρου στη FIBA Europe, εξήγησε πως "είναι ανεπίτρεπτο αυτό που θέλει να κάνει η Γαλατασαράι. Διατύπωσαν ανησυχίες για την ασφάλεια των μελών της αποστολής, αλλά δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, γιατί είχαμε αποφασίσει να πάρουμε τα κατάλληλα μέτρα. Σε ό,τι αφορά τις καταγγελίες περί πρόθεσης της ΤBF υπέρ της Φενέρμπαχτσε, αυτό που έχω να πω είναι ότι έχουμε κρατήσει ουδέτερη στάση.

Τα δυο πρώτα ματς διεξήχθησαν χωρίς προβλήματα. Στο τέλος του τρίτου υπήρξε μια απόφαση διαιτητή που ξεσήκωσε τα πλήθη. Κατόπιν τούτου, κάθε ματς συνοδευόταν με ανακοινώσεις Τύπου και τιμωρίες, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων. Επιβλήθηκαν και κυρώσεις ένθεν και ένθεν. Ο αθλητικός δικαστής έκρινε πως δεν έπρεπε να τιμωρήσει την έδρα της Φενέρ, στο πέμπτο ματς και η TBF δεσμεύτηκε να ερευνήσει το θέμα, κατόπιν και της αντίδρασης της Γαλατασαράι. Με τις ποινές ασχολείται ειδική επιτροπή και το μπάσκετ είναι το πρώτο σπορ στην Τουρκία που καθιέρωσε ειδικό τμήμα".

Αποκάλυψε ότι "είμαστε σε επικοινωνία με τη Γαλατασαράι, ένας πολύτιμος οργανισμός για το τουρκικό μπάσκετ. Είμαστε πολύ λυπημένοι για όσα έχουν γίνει. Οι τελικοί μας έχουν συγκεντρώσει το ενδιαφέρον όλης της Ευρώπης. Ελπίζω να το καταλάβουν όλοι αυτό και να συμπεριφερθούν αναλόγως. Περιμένουμε πως η Γαλατά θα μας βοηθήσει. Η ευχή μας είναι αυτός ο τίτλος να κριθεί μπροστά σε κόσμο, να γίνει το ματς".
Διαιτητής ξεσήκωσε τους φιλάθλους! Reviewed by THE REFEREES on 10:46 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.