Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Μεγάλη επιτυχία για διαιτητή (και τιμή για τη διαιτησία...)

Ένας διαιτητής μπάσκετ αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία για το νεαρό ρέφερι αλλά και τιμή για το χώρος της διαιτησίας...

Συγκέντρωσε 1.808 μόρια ο αριστούχος Βασίλης Μακρής. Ανάμεσα στο διάβασμα, στη δουλειά και στη διαιτησία αγώνων μπάσκετ μοίρασε φέτος το χρόνο του ο αριστούχος των πανελληνίων εξετάσεων από το 3ο ΕΠΑΛ Βόλου, Βασίλης Μακρής. Οντας μέλος της πολύτεκνης οικογένειας του Αχιλλέα Μακρή, ο Βασίλης συγκέντρωσε 1.808 μόρια σκορπώντας χαρά στην οικογένειά του.
Η είδηση της αριστείας του Βασίλη, του δεύτερου παιδιού της πολύτεκνης οικογένειας του Αχιλλέα και της Κωνσταντίνας Μακρή, στις πανελλήνιες εξετάσεις των ΕΠΑΛ σκόρπισε τη χαρά στους γονείς του και στα υπόλοιπα τρία αδέρφια του.
Ο Βασίλης Μακρής με απόλυτη προσήλωση στο φετινό προσωπικό του στόχο κατόρθωσε και συγκέντρωσε 1.808 μόρια, αποτελώντας έναν από τους τρεις αριστούχους του σχολείου του, και βλέπει τη σχολή φυσιοθεραπείας όπου θέλει να συνεχίσει τις σπουδές του όλο και πιο κοντά με τις επιδόσεις του.
Ο 18χρονος μαθητής, παράλληλα με το διάβασμά του, βοηθούσε και τους γονείς του τα Σαββατοκύριακα στην οικογενειακή επιχείρηση που διατηρούν κοντά στην παραλία του Βόλου.
Επίσης, ο Βασίλης αποτελεί το νεώτερο μέλος του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Μαγνησίας καθώς εγγράφτηκε στο σύνδεσμο στην ηλικία των 14 ετών. Ετσι, παρά την αγάπη του για το μπάσκετ και τη διαιτησία των αγώνων της ΕΣΚΑΘ, ο Βασίλης έδωσε μεγαλύτερη έμφαση στον προσωπικό του αγώνα, στο διάβασμα.
Ευτυχισμένοι οι γονείς
Οι γονείς του Βασίλη, ο κ. Αχιλλέας και η κ. Κωνσταντίνα Μακρή, ευτυχισμένοι με τα άριστα αποτελέσματά του, δέχονται από χθες τα συγχαρητήρια από συγγενείς και φίλους για το γιο τους.    
Πηγή: http://www.newsvolos.com
Μεγάλη επιτυχία για διαιτητή (και τιμή για τη διαιτησία...) Reviewed by THE REFEREES on 9:35 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.