Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Έτοιμος να γίνει παρατηρητής ή κομισάριος είναι ο Τανατζής!!! (για την ΚΕΔ το έχει σκεφθεί;)

Φοβερή συνέντευξη πήρε από τον Γιώργο Τανατζή το Basketnet και ο Γιάννης Παλλάς. Ο Κατερινιώτης, αφού εξυμνεί τον πρόεδρο της ΟΔΚΕ Ηλία Καφφέ, αφήνει τον εαυτό του στη διάθεση του Θεσσαλού για την επόμενη μέρα στη διαιτησία μια και η θητεία του ολοκληρώθηκε... Μας τα "χώνει" επίσης ο Κατερινιώτης για τις πληροφορίες περί "υποσχέσεων και δεσμεύσεων" από πλευράς του Καφφέ και επισημαίνει...
«Με την σφυρίχτρα και την διαιτησία είχαμε την ευκαιρία να γυρίσουμε τον κόσμο και γι’ αυτό νιώθω ευλογημένος» υποστήριξε στο BASKETNET ο Γιώργος Τανατζής που αναφέρθηκε στην αναμονή που υπήρξε το τελευταίο διάστημα, αναφορικά με το μέλλον του στην διαιτησία.
«Τελευταία είχα μια επικοινωνία με τον Ηλία Καφφέ, πρόεδρο της Ομοσπονδίας μας (ΟΔΚΕ) με τον οποίο διατηρώ άριστη σχέση, καθώς υπήρχε μια πληροφορία ότι η FIBA προσανατολίζονταν να κάνει αλλαγές στα όρια ηλικίας και να δοθεί μια παράταση. Από τη στιγμή που η FIBA δεν αύξησε τα όρια ηλικίας το θέμα έκλεισε. Υπόσχεση δεν μπορούσε να μου δώσει καθώς ήταν κάτι που δεν περνούσε από το χέρι του και αυτά που διάβασα περί υποσχέσεων και δεσμεύσεων είναι τραγικά. Δεν είναι η FIBA ο Ηλίας, είχε πάντως την καλή διάθεση να ακολουθήσει την εφαρμογή της παράτασης του ορίου ηλικίας εάν το αποφάσιζε η διεθνής ομοσπονδία» εξήγησε ο Κατερινιώτης ρέφερι και συμπλήρωσε: «Από τη στιγμή που δεν επεκτάθηκαν τα όρια ηλικίας, ευδοκίμως τερματίζω την καριέρα μου γεμάτος ωραίες αναμνήσεις και ωραίες εντυπώσεις. Ευγνώμον σε πολλούς ανθρώπους που βρέθηκαν δίπλα μου και ήταν κοντά μου όλα αυτά τα χρόνια».
Όσο για την επόμενη ημέρα έθεσε εαυτόν στην διάθεση της ΟΔΚΕ και της ΕΟΚ. «Ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο στην καριέρα μου. Είτε του παρατηρητή, είτε του κομισάριου. Αφήνω τον εαυτό μου να τον χρησιμοποιήσουν όπου θέλουν με μεράκι και διάθεση. Υπάρχει όρεξη και διάθεση να προσφέρω. Αυτό είναι πλέον θέμα της ομοσπονδίας μου (ΟΔΚΕ), της ΕΟΚ και του κ. Βασιλακόπουλου» είπε.
Έτοιμος να γίνει παρατηρητής ή κομισάριος είναι ο Τανατζής!!! (για την ΚΕΔ το έχει σκεφθεί;) Reviewed by THE REFEREES on 10:09 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.