Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Όλο το παρασκήνιο της υπερήφανης νίκης του Παντελίδη κόντρα στην ΟΔΚΕ (οι συμμαχίες που αναπτύχθηκαν...)

Όπως θα καταλάβατε, ο Κυριάκος Παντελίδης σάρωσε στις εκλογές του συνδέσμου Στερεάς Ελλάδας και υποχρέωσε τους αντιπάλους τους να την κάνουν με "ελαφρά πηδηματάκια" και να αποχωρήσουν πριν τη διαδικασία, αλλά δεν ήταν μόνος του στη μάχη. Λογικό είναι να κερδίσει ένας διαιτητής της Α1 απέναντι στο σύστημα της ΟΔΚΕ και της ΚΕΔ; Όχι βέβαια.,.
Ο Παντελίδης όλα αυτά τα χρόνια απόκτησε συμμάχους που τον βοήθησαν να πάρει τον σύνδεσμο. Το φοβερό είναι ότι παρ' ότι τον πίεζαν όλη την εβδομάδα να μην κατέβει στις εκλογές, παρ' ότι ο Ηλίας Καφφές τον είχε προειδοποιήσει και του άφησε να εννοηθεί ότι τα παιχνίδια του στην Α1 δεν θα είναι πολλά φέτος, αυτός εκεί, το βιολί του. Όπως θα καταλάβετε λοιπόν, τρία τινά μπορεί να συμβαίνουν για την πανηγυρική νίκη του Παντελίδη:
1) Ή οι συνάδελφοί του ήταν δυσαρεστημένοι από την κατάσταση που επικρατεί και προσπάθησαν να αλλάξουν το status quo του συνδέσμου.
2) Ή βοηθήθηκε υπερβολικά από την ΕΟΚ (κάποια πλευρά) και από την ΚΕΔ (κάποια πλευρά) και πήρε διαβεβαιώσεις ότι δεν πρόκειται να πειραχθεί ούτε μια ...τρίχα από τα μαλλιά του την επόμενη μέρα των εκλογών.
3) Ή και τα δύο μαζί, που μάλλον είναι και το πιο πιθανό...
ΥΓ1. Δεν σκεφτόμαστε το ενδεχόμενο να έχανε ο Παντελίδης τις εκλογές... Δεν θα έβρισκε λαγούμι να κρυφτεί...
ΥΓ2. Όχι βέβαια ότι δεν πρέπει να ψάχνει ο Καφφές, διότι αμφισβητούνται πλέον η κυριαρχία του αλλά και οι μέθοδοι που ακολουθεί...

  
Όλο το παρασκήνιο της υπερήφανης νίκης του Παντελίδη κόντρα στην ΟΔΚΕ (οι συμμαχίες που αναπτύχθηκαν...) Reviewed by THE REFEREES on 8:45 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.