Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο Ιωάννου έσωσε την κατάσταση στο ΣΕΔΚΑ!!! (τα καλά νέα αργούν να φθάσουν στα αυτιά)

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος στην προσπάθεια του να βρει λόγους ώστε να τεκμηριώσει την απόφασή του να φύγει από το σύνδεσμο της Αθήνας είπε κάτι περίεργο που σηκώνει αρκετή κουβέντα αλλά και τσιγάρο...
Άκουσε, είπε, στο Ρέθυμνο όπου σφύριζε πριν από δύο - τρεις εβδομάδες, να του λένε διάφορα για την αγορά των εμφανίσεων στους Αθηναίους διαιτητές. Η οποία παρεμπιπτόντως έγινε πριν από ένα χρόνο... Ας το προσπεράσουμε αυτό κι ας πάμε στην ουσία, δηλαδή, αυτό που άκουσε στην Κρήτη. "Εκεί που καθόμουν στο Ρέθυμνο μου είπαν ότι τα χρήματα που δόθηκαν δεν αντιστοιχούν με τα τιμολόγια που εκδόθηκαν" είπε και "άναψε φωτιά". Διότι, το πρώτο ερώτημα ήταν: "Καλά, εσύ που βρίσκεσαι; Αντιπρόεδρος του ΣΕΔΚΑ δεν είσαι; Δεν πρέπει να γνωρίζεις τι συνέβη στην υπόθεση;"
Ας το προσπεράσουμε κι αυτό, όπως και την αιχμή που άφησε σε πρόεδρο και ταμία κι ας πάμε στην ουσία, δηλαδή, αν πράγματι συνέβη.
Όχι, βέβαια, δε συμβαίνει, διότι σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν πριν από ένα χρόνο τα αμάθητα μέλη του ΣΕΔΚΑ με τον γενικό γραμματέα της ΟΔΚΕ Νίκο Ιωάννου, ο τελευταίος τους είπε ότι πρέπει να κοπούν τα τιμολόγια και να καταβληθεί το ΦΠΑ στην εφορία. Όπερ και εγένετο... Προφανώς, ξέχασαν όλοι μαζί να ενημερώσουν τον Παναγιώτη Αναστόπουλο, ο οποίος θέτει το συγκεκριμένο θέμα.      
Ο Ιωάννου έσωσε την κατάσταση στο ΣΕΔΚΑ!!! (τα καλά νέα αργούν να φθάσουν στα αυτιά) Reviewed by THE REFEREES on 4:45 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.