Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Στοχοποίηση έμπειρου διαιτητή από παράγοντες συλλόγου

Εμετική είναι για μας η ανακοίνωση που στάλθηκε εις βάρος έμπειρου διαιτητή. Μια μίξη από κατινιές και απαράδεκτα σχόλια και νομίζουμε ότι τέτοιες ανακοινώσεις δεν πρέπει να γράφονται. Αναφερόμαστε στους...
παράγοντες του Ερμή Λαγκαδά οι οποίοι κατηγόρησαν τον Μπήτη για εμπάθεια!!!
"Εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της για τον διαιτητή Μπήτη ο οποίος απέδειξε για άλλη μια φορά γιατί αποτελεί το διαιτητή για τον οποίο έχουν εκφράσει παράπονα οι περισσότερες ομάδες της Α1. Τον διαιτητή που επιδιώκει σε κάθε παιχνίδι που αγωνίζεται να γίνεται αυτός ο Νο1 πρωταγωνιστής. Τον διαιτητή που η ειρωνεία στις εκφράσεις του αποτελεί σήμα κατατεθέν.
Τον διαιτητή που στο χθεσινό παιχνίδι μόνο κατά το τελευταίο 10λεπτο, αρνήθηκε 7 συνεχόμενα φάουλ υπέρ του Ερμή , στο τελευταίο 2λεπτο δεν σφύριξε 3 συνεχόμενες φάσεις τα βήματα παικτών του Ηλυσιακού με το παιχνίδι στον πόντο του ενώ συνολικά "κατόρθωσε" να σφυρίξει 27 φορές υπέρ του Ηλυσιακού και 4 υπέρ του Ερμή!
Το διαιτητικό παρελθόν του κυρίου και το μένος του εις βάρος του Ερμή προέρχεται από παλιά, από τότε που άνηκε στον Σύνδεσμο Θεσσαλονίκης αλλά έμενε πάντα και μόνιμα στη Δράμα και αναγκαζόταν να σφυρίζει στην πόλη μας για να μην εκτεθεί και εκθέσει. Από τότε που "διευκολυνόταν" και σπάνια σφύριζε στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΘ αλλά μόνο στις Εθνικές Κατηγορίες διότι ήταν δύσκολη η μετακίνησή του από την Δράμα!!!
Το Δ.Σ. του Έρμή Λαγκαδά θα ζητήσει για άλλη μια φορά την εξαίρεσή του από κάθε αγώνα του Ερμή, ενώ παράλληλα θα προωθήσει το video του αγώνα στις αρμόδιες αρχές για να λάβουν γνώση όλων των πεπραγμένων του εν λόγω διαιτητή".
Στοχοποίηση έμπειρου διαιτητή από παράγοντες συλλόγου Reviewed by THE REFEREES on 10:45 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.