Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Μας άκουσε ο Ανδριανός: Μπαίνει δυνατά στο μπάσκετ ζητώντας να σταματήσει ο πόλεμος Φουρτουνάτσηδων και Βροντάτσηδων (δείτε και το έγγραφο)

Ο Γιάννης Ανδριανός, υφυπουργός Αθλητισμού, πήρε τηλέφωνο τον Χαλβατζάκη και του συνέστησε να πράξει τα δέοντα!!! Επιτέλους ο υφυπουργός Αθλητισμού ανέλαβε δράση, ως όφειλε, και μετά τις συνεχόμενες εκατέρωθεν υβριστικές δηλώσεις των προέδρων των ΚΑΕ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού...
μίλησε με τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ και του ζήτησε να επιληφθεί της υπόθεσης εφαρμόζοντας πιστά όσα προβλέπονται από τον κανονισμό.
Σύμφωνα με το άρθρο 67 στο κεφάλαιο ΣΤ όπως ρητά αναφέρεται «οι ΚΑΕ, μέλη του ΕΣΑΚΕ, τα μέλη των διοικήσεων τους, οι υπάλληλοι και λοιποί συνεργάτες και προστηθέντες τους ως και τα με οποιονδήποτε τρόπο συνδεόμενα μαζί τους πρόσωπα… έχουν την υποχρέωση να τηρούν τους κανόνες του φιλάθλου πνεύματος και να συμμορφώνονται στις διατάξεις των νόμων και των κανονισμών. Τα ανω πρόσωπα απαγορεύεται να ενεργούν με τρόπο που δυσφημεί το άθλημα καθώς και σε δημόσιες δηλώσεις οι οποίες μπορούν να παρακινήσουν τους φιλάθλους σε πράξεις βίας».
Παρακάτω ορίζεται ρητά τί θεωρείται ως δυσφήμιση καθώς και οι ποινές που επιβάλλονται και οι οποίες φτάνουν μέχρι και σε απαγόρευση εισόδου σε όλα τα γήπεδα καθώς και πρόστιμο στην ίδια την ΚΑΕ. Ο κ. Χαλβατζάκης θα ζητήσει την παρέμβαση του Αθλητικού Εισαγγελέα.

Μας άκουσε ο Ανδριανός: Μπαίνει δυνατά στο μπάσκετ ζητώντας να σταματήσει ο πόλεμος Φουρτουνάτσηδων και Βροντάτσηδων (δείτε και το έγγραφο) Reviewed by THE REFEREES on 10:36 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.