Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Σοκ!!! Εξαφανίστηκε χορηγός ομάδας της Α1!!! (ανέβασαν silver alert)

Αυτό κι αν είναι σοκ!!!Εξαφανίστηκε τις τελευταίες ημέρες μέλος της οικογένειας που ήταν χορηγόας σε ομάδα μπάσκετ της Α1!!! Μιλάμε για τη...
Μαρία Αλιμπινίση, η οικογένεια της οποίας διατηρεί μια μεγάλη επιχείρηση στη Χαλκίδα και η οποία έδωσε ευρώ πέρσι στον Ίκαρο Χαλκίδας. Η εταιρεία "Άρτος & Ζύμη Αλιμπινίσης ΑΒΕΕ" είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται με την παραγωγή άρτου και ειδών ζύμης από το 1954, έχοντας ταυτιστεί με την ποιότητα και την παράδοση της Ευβοϊκής διατροφής.
Η ιστορία της οικογένειας ξεκινάει το 1954, όταν ο Δημήτρης Αλιμπινίσης ίδρυσε το πρώτο αρτοποιείο του στην Αγία Παρασκευή, στη Χαλκίδα. Το 1970, ο φούρνος “μετακόμισε” δίπλα στο παλιό λιμεναρχείο Χαλκίδας, στη Γέφυρα, ενώ το 1974 ο Κώστας Αλιμπινίσης ίδρυσε το δικό του αρτοποιείο στην Λιανή Άμμο. 
Διατηρώντας το ίδιο μεράκι και την αγάπη για τη δουλειά του, το 1995 ο Κώστας Αλιμπινίσης ιδρύει την 1η μονάδα παραγωγής τηγανόψωμου της οικογένειας, ενώ το 2006 μετατρέπει την ατομική του επιχείριση σε Ανώνυμη Εταιρία με την επωνυμία "Άρτος & Ζύμη Αλιμπινίσης ΑΒΕΕ", διατηρώντας προσωπικό 10 ατόμων.

Σοκ!!! Εξαφανίστηκε χορηγός ομάδας της Α1!!! (ανέβασαν silver alert) Reviewed by THE REFEREES on 5:01 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.