Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Χρυσό μετάλλιο στην κυβίστηση θα πάρει η ΟΔΚΕ!!! (τι αποφάσισε για το νομοσχέδιο)

Σήμερα έγινε το συμβούλιο στην ΟΔΚΕ και αποφασίστηκε ομόφωνα ότι...
το αθλητικό νομοσχέδιο είναι μια ...πατάτα. Οι Ιωάννου και Ασλανίδης που έλαβαν πρώτοι το λόγο είπαν ότι δεν τους άρεσε το υπό διαβούλευση νομοσχέδιο και ότι θα βγάλουν ανακοίνωση εις βάρος του Ανδριανού.
"Δεν μας εκπροσωπεί αυτό το νομοσχέδιο" ανέφεραν τα δύο μέλη και αμέσως μετά συμφώνησαν και τα υπόλοιπα. Η φωνή του προέδρου της ΟΔΚΕ ίσα που έβγαινε κι αυτό που επισήμανε είναι ότι θα συνταχθεί αύριο - μεθαύριο ανακοίνωση που θα γνωστοποιεί την έντονη αντίθεση της ομοσπονδίας στα όσα συμπεριέλαβε ο υφυπουργός Αθλητισμού στο νομοσχέδιο.
Το κλίμα στο συμβούλιο ήταν βαρύ και φαινόταν, αφού δεν περίμεναν αυτή την εξέλιξη αλλά ούτε ότι ο Βασιλακόπουλος θα τους "γυρνούσε την πλάτη". Δυστυχώς, μη μπορώντας να κάνουν διαφορετικά και προκειμένου ο πρόεδρος να κρατήσει την καρέκλα του, αποφασίστηκε να κάνουν στροφή 180 μοιρών.
Μόνο θλίψη προκαλεί η κωλοτούμπα της ΟΔΚΕ και ιδιαίτερα του Λιάκου, ο οποίος αρνείται ν' αποδεχθεί ένα νομοσχέδιο το οποίο αναβαθμίζει την ομοσπονδία και τους διαιτητές. Αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων  Κρίμα..    
Χρυσό μετάλλιο στην κυβίστηση θα πάρει η ΟΔΚΕ!!! (τι αποφάσισε για το νομοσχέδιο) Reviewed by THE REFEREES on 8:46 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.