Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

"Για το καλό του μπάσκετ να μη ξανασφυρίξεις..." (για ποιον ρέφερι ειπώθηκε...)

Η πλάκα με τις διαμαρτυρίες των ομάδων για τα σφυρίγματα των διαιτητών έχει μεγάλη πλάκα. Μέσα από ανακοινώσεις μπορείς άνετα να καταλάβεις την ποιότητα των παραγόντων!!! Βέβαια μπορεί να ξεφύγει στο μέλλον και να έχουμε έκτροπα. "Για το καλό του μπάσκετ να μη ξανασφυρίξεις..."
είναι η προτροπή στον διαιτητή...
ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Α.Σ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ -Α.Ο ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ,ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑΝΝΗ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ,ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΟΣ   ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ,ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ,ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΒΑΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ  ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΕΒΑΛΕ,ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΕΙΣΕΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΥΡΙΕ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΕ?ΕΙΣΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΗΠΕΔΟ?Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ ΘΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΑ ΣΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ.ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ,ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΦΥΡΙΞΕΙΣ ΠΑΛΙ....ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ..
Πηγή: avriani-korinthia.blogspot.gr/
"Για το καλό του μπάσκετ να μη ξανασφυρίξεις..." (για ποιον ρέφερι ειπώθηκε...) Reviewed by THE REFEREES on 3:18 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.