Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Την "πάτησε" ο Λάζαρος Βορεάδης!!! (ποιος θα του βάλει τα γυαλιά...)

Σε ...μεγαλοπρεπέστατη γκάφα έπεσε ο Λάζαρος Βορεάδης, αφού πριν - καλά μιλήσει ήρθε η διάψευση. Και μάλιστα με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο!!! Αναφερόμαστε....
στη δήλωση που είχε κάνει πριν από λίγες ημέρες ο Λάρυ για το ότι δεν θυμάται τον πρόεδρο της ΟΔΚΕ Ηλία Καφφέ να έχει φορέσει στολή και να έχει σφυρίξει αγώνα!!! Λάθος του...
 Ο Λαρισαίος τον διαψεύδει αφού την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 20.00 θα τον δούμε στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας όπου θα διεξαχθεί ο φιλικός αγώνας μπάσκετ της Μικτής Βολιωτών και Λαρισαίων βετεράνων παικτών και της Εθνικής Ελλάδας Βετεράνων καλαθοσφαιριστών.  Η διοργάνωση του αγώνα η οποία εντάχθηκε στο επίσημο πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Βόλου , γίνεται από την Δ/νση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ και έχει φιλανθρωπικό σκοπό , αφού μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Βόλου.
Διαιτητές των αγώνων θα είναι οι Βολιώτες μη ενεργοί Διεθνείς διαιτητές Κώστας Κορομηλάς και Χρήστος Μαστραφτσής, ο Γιώργος Μιναρετζόπουλος καθώς και ο Ηλίας Καφφές!!! Θέλετε να μάθετε και ποιους παίκτες θα διαιτητεύσει; Κρατηθείτε... Εύθυμης Ρεντζιάς, Κώστας Τσαρτσαρής, Νάσος Γαλακτερός, Γιώργος Σιγάλας, Δήμος Ντικούδης, Χρήστος Κωνσταντινίδης, Γιάννης Σιούτης, Βασίλης Σούλης, Γιάννης Γιαννούλης, Γιώργος Χρυσανθόπουλος, Γιάννης Λάππας και οι Βολιώτες Παναγιώτης Λιαδέλης και Νίκος Μπουντούρης υπό την καθοδήγηση του προπονητή Γιάννη Ιωαννίδη θα τεθούν αντιμέτωποι με τους βολιώτες Γιώργο Καλαιτζή, Λάμπρο Πρέκα, Δημήτρη Βόντζο, Γιώργο Βλιώρα, Απόστολο Αυγερινό, Κώστα Κυλεριώτη, Σπύρο Κατσαφούρη, Χρήστο Ζαρογιάννη, Κώστα Χρυσοχού και τους Λαρισαίους Θεόδωρο Λιάκο, Κώστα Δραγατογιάννη, Νίκο Παπαιωάννου και Άρη Ζώη υπό την καθοδήγηση του γνωστού Βολιώτη προπονητή (ο οποίος εργάστηκε χρόνια και στη Λάρισα) Παναγιώτη Ντάγκρα.
Εννοείται ότι αρωγοί της εκδήλωσης είναι οι διαιτητές και οι κριτές.





Η είσοδος είναι 3 ευρώ και εισιτήρια προπωλούνται από τη Δ/νση Αθλητισμού (24210-71770) του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, από τον αντιπρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ κ. Καπουρνιώτη Μιχάλη(6981200088), το Ορφανοτροφείο Βόλου (24210-23264), ενώ την ημέρα του αγώνα θα πωλούνται από τις 18.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας.

Οι διοργανωτές καλούν τον φίλαθλο κόσμο να γεμίσει το κλειστό, να δει από κοντά τις παλιές δόξες του αθλήματος, να φωτογραφηθούν μαζί τους, να πάρουν αυτόγραφα αλλά προπαντός να απολαύσουν θέαμα και να ενισχύσουν την φιλανθρωπική προσπάθεια διεξαγωγής του αγώνα.

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ !!!!!
Την "πάτησε" ο Λάζαρος Βορεάδης!!! (ποιος θα του βάλει τα γυαλιά...) Reviewed by THE REFEREES on 4:53 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.