Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Αξιέπαινη η προσπάθεια των διαιτητών μεγάλου συνδέσμου

Η πρωτοβουλία που πήρε ο μεγάλος σύνδεσμος διαιτητών ήταν εξαιρετική και σίγουρα, συγκέντρωσε έντονο ενδιαφέρον απ' όλους. Απέδειξαν οι διαιτητές ότι δεν είναι μόνο για να σφυρίζουν ή για να λαμβάνουν χρήματα, αλλά και για να προσφέρουν ποικιλοτρόπως στον αθλητισμό και δη το μπάσκετ. Πάνω και πέρα από τα σφυρίγματα και την απόδοση δικαιοσύνης στα ματς, οι ρέφερις και κατ' επέκταση οι σύνδεσμοι αποδεδειγμένα προσφέρουν έργο στην κοινωνία μας. Παράδειγμα αποτελεί...
η φοβερή διοργάνωση του 1ου αναπτυξιακού τουρνουά που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλονίκης στο Ιβανώφειο. Μετά από ένα συναρπαστικό ντέρμπι ο Άρης επιβλήθηκε στον τελικό του Ηρακλή με 72-70 και κατέκτησε την πρωτιά στη διοργάνωση ενώ την τρίτη θέση πήρε η ομάδα εφήβων της Τμπιλίσι Χιουντάι από την Γεωργία που επικράτησε με 55-67 της αντίστοιχης του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Αλλά αυτό που μένει είναι η ικανοποίηση όλων για τη διοργάνωση από τους Θεσσαλονικείς διαιτητές, οι οποίοι έδωσαν και τη ψυχή τους για να πετύχει. Τους αξίζει ένα μεγάλο "μπράβο", αφού μέσα σε δύσκολες καταστάσεις παλεύουν μόνοι τους δίχως να έχουν καν τη συμπαράσταση άλλων φορέων.
Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του προπονητή του Ηρακλή, Γιάννη Δαμαλή: "Εδώ θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Αντώνη Σαμαρα που συνέβαλε με μοναδικό τρόπο για να γίνει ένα τέτοιο τουρνουά και στον πρόεδρο του ΣΔΚΘ Γιώργο Πουρσανίδη για τον επαγγελματισμό του και την μεθοδικότητα του. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους με υγεία".
Αξιέπαινη η προσπάθεια των διαιτητών μεγάλου συνδέσμου Reviewed by THE REFEREES on 12:02 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.