Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Όλοι οι μπασκετικοί αλλά και οι αθλητικοί που κατεβαίνουν στις εκλογές...

Οι εκλογές πλησιάζουν και οι υποψήφιοι βουλευτές όλων των κομμάτων που προέρχονται από τον αθλητισμό δεν είναι λίγοι... Εμείς εντοπίσαμε αυτούς που γνωρίζουμε και σας τους μεταφέρουμε, ζητώντας να ρίξετε τη ψήφο σας κυρίως στους μπασκετικούς...

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας Βασίλης Κικίλιας είναι υποψήφιος στην Α' Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία, στην Α' Θεσσαλονίκης είναι ξανά υποψήφιοι ο πρώην Υπουργός, βουλευτής και Σύμβουλος Οργάνωσης και Επικοινωνίας της Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ Σταύρος Καλαφάτης και ο πρώην Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Ορφανός, ενώ υποψήφιος βουλευτής Β' Περιφέρειας Θεσσαλονίκης,είναι ο πρώην Πρόεδρος του ΠΑΟΚ Νίκος Βεζυρτζής. Με το ίδιο κόμμα κατεβαίνουν στην Κατερίνη ο πρωταθλητής του μήκους Κώστας Κουκοδήμος, ο πρώην ποδοσφαιριστής και αθλητής του στίβου Βασίλης Σιδέρης είναι υποψήφιος στην Αργολίδα, όπως και ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός.
Με το ΣΥΡΙΖΑ κατεβαίνουν η πρωταθλήτρια Κολύμβησης επί πολλά χρόνια η Ελένη Αυλωνίτου (Β' Αθήνας) ενώ από το χώρο του ποδοσφαίρου ο διαιτητής Πέτρος Κωνσταντινέας ζητά την ψήφο των πολιτών στη Μεσσηνία.
Με το ΠΑΣΟΚ ο Πύρρος Δήμας, θα είναι υποψήφιος βουλευτής στη Β' Περιφέρεια Αθηνών, η πρώην Γενική Γραμματέας Αθλητισμού Κυριακή Γιαννακίδου και πρωταθλήτρια του στίβου κατεβαίνει για πρώτη φορά υποψήφια, στη Β' Θεσσαλονίκης, ενώ στην Α' Θεσσαλονίκης θα δοκιμάσει την τύχη του ο προπονητής βόλεϊ Κώστας Χαριτωνίδης. Ο αθλητικός συντάκτης Παντελής Περιβολάρης είναι υποψήφιος στο νομό Καστοριάς.
Στο ΚΚΕ συμμετέχει ο πρώην διεθνής διαιτητής Βασίλης Νικάκης στην Αιτωλοακαρνανία αλλά και ο Κώστας Πετρόπουλος, πρώην προπονητής της εθνικής ομάδας μπάσκετ, ως υποψήφιος στην Αχαϊα. Ο αθλητικός συντάκτης Μιχάλης Λεάνης είναι υποψήφιος στην Α' Πειραιά.
Με τους ΑΝΕΛ υποψήφιος θα είναι άσος του Παναθηναϊκού Κριστόφ Βαζέχα, όπως και η πρώην πρωταθλήτρια του στίβου Ελενα Κουντουρά.
Με το Ποτάμι θα δείτε τη μεγάλη δόξα του μπάσκετ Μέμο Ιωάννου στη Β' Αθηνών, τον Στέλιο Προσαλίκα από το χώρο του βόλεϊ, τον Γιώργο Μαυρωτά στην Περιφέρεια Αττικής, την  Σταυρούλα Αντωνάκου στη Β΄Πειραιά και την Πόπη Τσάμπρα στην Αχαϊα.
Με το ΚΙΔΗΣΟ κατεβαίνει ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας ποδηλασίας Θανάσης Τερζής στην Β' Πειραιά και με τον ΛΑΟΣ ο Γιώργος Ανατολάκης στη Β' Πειραιώς. Ο πρώην διαιτητής Σωτήρης Βοργιάς είναι υποψήφιος στην Β' Περιφέρεια Πειραιά με τη Χρυσή Αυγή!!!


Όλοι οι μπασκετικοί αλλά και οι αθλητικοί που κατεβαίνουν στις εκλογές... Reviewed by THE REFEREES on 5:25 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.