Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Θέλουμε να τα ακούμε συνεχώς...

Θέλουν να τα ακούνε, να τα ακούνε οι διαιτητές... Ορισμένες σοβαρές διευκρινίσεις δόθηκαν προς τους ρέφερις, αν και είναι γνωστές. Αλλά η επανάληψη είναι η μητέρα της μαθήσεως...

Η ΕΚΑΣΚ κοινοποίησε κάποιες σημαντικές διευκρινίσεις για τα τοπικά πρωταθλήματα, τις οποίες πρέπει απαραιτήτως να εφαρμόζουν οι διαιτητές στα παιχνίδια που καλούνται να διευθύνουν και είναι τα παρακάτω.

1.Δεν απαιτείται να αναγράφεται ο αριθμός αδείας που μας προσκομίζει το γηπεδούχο σωματείο πάνω στα φύλλα αγώνα. Αν δεν υπάρχει «άδεια τέλεσης αγώνα» το αναγράφουμε στις παρατηρήσεις του φ.α.

2.Την ευθύνη παρουσίας γιατρού την φέρει το γηπεδούχο σωματείο. Δεν είναι απαραίτητη η αναφορά της απουσίας του στα φ.α.

3.Δεν είναι απαραίτητο η ταυτότητα του προπονητή να είναι της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Μπορεί να είναι και παλαιότερων ετών. Εναλλακτικά, μπορεί να προσκομισθεί σχετική βεβαίωση απ’ την ΕΚΑΣΚ. Αν δεν υπάρχει τίποτα απ’ τα δύο, χρέη προπονητή εκτελεί ο αρχηγός. Αυτό – σύμφωνα με τον κανονισμό - μπορεί να γίνει μόνο μέχρι δύο αγωνιστικές.

4.Αναφορικά με τους «μικρούς» παίκτες του ανδρικού, διευκρινίζεται ότι πρέπει να είναι 4 (δύο κάτω των 20 ετών και δύο κάτω των 22) μόνο σε περίπτωση 12άδας. Για παράδειγμα, αν μια ομάδα έχει μόνο έναν «μικρό», θα πρέπει να δηλώσει μόνο εννιά παίκτες κι ο παίκτης αυτός να αγωνίζεται καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Αν αποβληθεί λόγω φάουλ, τότε μόνο μπορεί να συμμετάσχει στην πεντάδα παίκτης μεγαλύτερης ηλικίας.


Θέλουμε να τα ακούμε συνεχώς... Reviewed by THE REFEREES on 6:10 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.