Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Απίστευτη επίθεση Ζαβλανού στον Καφφέ:" Μήπως και η ΟΔΚΕ δεν έδινε ειδήσεις σε sites;" ("ας μην είναι απούσα από τις επιθέσεις κατά διαιτητών!!!"

Φοβερή ήταν η επίθεση του μέλους της ΚΕΔ Νίκου Ζαβλανού εις βάρος του Ηλία Καφφέ. Ο Αθηναίος ξεκαθάρισε ότι η ΟΔΚΕ τροφοδοτούσε μέχρι προσφάτως τα sites με ειδήσεις από την ομοσπονδία, ενώ την κάλεσε να μην είναι απούσα σε βία κατά των διαιτητών!!! "Που ήταν η ΟΔΚΕ όταν μας "κρεμούσαν μανταλάκια;"

Να τι είπε ο Ζαβλανός:
«Θα ήθελα να μιλήσω επίσης και για τα όσα είπε ο Καφφές…» ανέφερε ο Ζαβλανός και αμέσως αντέδρασε ο Ηλίας, προσπαθώντας να τον σταματήσει… «Ηλία, άφησε με να μιλήσω…Και εσύ μίλησες για αρκετή ώρα». Ο Καφφές πετάχτηκε και λες ότι βρισκόταν σε δικαστήριο ανέφερε: «Θέλω να δευτερολογήσω!!!» Εννοείται ότι σε μια γιορτή τέτοιες καταστάσεις δεν χωρούν, κάτι που το κατάλαβε εκ των υστέρων. «Ότι στη θέση που έχεις έρθει εσύ έχουμε βρεθεί δεκάδες φορές όλα αυτά τα χρόνια οι διαιτητές με πρωτοσέλιδα…» συνέχισε ο Ζαβλανός αλλά διακόπηκε και πάλι από τον Καφφέ που θέλησε να του πει ότι βρίσκεται στην προεδρία της ΟΔΚΕ ένα χρόνο!!! «Δεν σε διέκοψα, γιατί το κάνεις εσύ;» αναρωτήθηκε το μέλος της ΚΕΔ και συνέχισε: «Κι όμως εσείς είσαστε απόντες… Όταν οι εφημερίδες μας τα «έριχναν», η ΟΔΚΕ ήταν απούσα. Όχι τώρα και πριν από επτά και δέκα χρόνια, βλέπω διαιτητές στην αίθουσα που είχαν «κρεμαστεί» στα μανταλάκια των εφημερίδων». Ο Ηλίας και πάλι αντέδρασε: «Τα στέλνουμε στον αθλητικό Εισαγγελέα…»
Ο Ζαβλανός έριξε ένα …χαμόγελο, μάλλον ειρωνικό και συνέχισε: «Χαίρομαι τώρα που στέλνετε τώρα, όλα τα δημοσιεύματα στον αθλητικό Εισαγγελέα. Αλλά όχι, μόνο για μέλη της ΟΔΚΕ αλλά και για τους διαιτητές, που είναι πολλά περισσότερα… Επειδή, όπως είπε η φίλη μου η Τάνια είναι ημέρα χαράς και πρέπει να λέγονται όμορφα πράγματα, αλλάζω το θέμα. Ο Ηλίας είναι φίλος μου και μίλησε και χθες μαζί του, όμως πρέπει να γνωρίζει ότι και η ΟΔΚΕ ευθύνεται. Πριν από λίγο καιρό γνωρίζω ότι τροφοδοτούσαν τα sites με ειδήσεις, δεν γνωρίζω όμως τι γίνεται τελευταία. Αλλά κι αυτοί μιλούσαν κι αυτοί έδιναν… Κάποιοι έχουν θρέψει το αυγό του φιδιού…»
Απίστευτη επίθεση Ζαβλανού στον Καφφέ:" Μήπως και η ΟΔΚΕ δεν έδινε ειδήσεις σε sites;" ("ας μην είναι απούσα από τις επιθέσεις κατά διαιτητών!!!" Reviewed by THE REFEREES on 8:35 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.