Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Απαράδεκτο: ΚΕΔ και ΟΔΚΕ έχουν βάλει στη μέση τους συνδέσμους με τη σχολή καθηγητών!!! (διαβάστε μια αληθινή ιστορία πόνου...)

Το τι γίνεται τις τελευταίες ημέρες στους συνδέσμου δεν περιγράφεται. Όπως σας γράψαμε η απόφαση μελών της ΚΕΔ να μην στέλνονται οι λίστες με τα ονόματα των υποψήφιων καθηγητών διαιτησίας έχει ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών αλλά και αφόρητου πόνου, αφού πρόεδροι παρακαλούν τους υποψήφιους να τις αποσύρουν ώστε να γλιτώσουν οι ίδιοι, ενεργοί διαιτητές γαρ, τις τιμωρίες!!! Ο Ηλίας Καφφές από την άλλη...
κάθεται και γελάει με την όλη κατάσταση διότι είναι και μια εκδίκηση στους προέδρους που υπόγραψαν την επιστολή. Αλλά είναι λάθος του, διότι ο πρόεδρος που έχει ψηφιστεί από τους συνδέσμους δεν μπορεί να είναι εκδικητικός. Ο πρόεδρος ενώνει και δεν χωρίζει. Άρα, η διοίκηση της ΟΔΚΕ οφείλει να απαλλάξει από το πικρό ποτήριον τούτο και μάλιστα σύντομα.
Σκεφτείτε ότι πρόεδρος συνδέσμου, ενεργός διαιτητής, παρακαλούσε με λυγμούς υποψήφιο καθηγητή διαιτησίας να αποσύρει την υποψηφιότητά του, διότι θα σφυρίξει στη δευτέρα παρουσία!!! Και ο τελευταίος, σωστά σκεπτόμενος, την πήρε πίσω και θα τη στείλει την επόμενη εβδομάδα κατευθείαν στην ΟΔΚΕ.     
Απαράδεκτο: ΚΕΔ και ΟΔΚΕ έχουν βάλει στη μέση τους συνδέσμους με τη σχολή καθηγητών!!! (διαβάστε μια αληθινή ιστορία πόνου...) Reviewed by THE REFEREES on 1:26 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.