Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Χαμός γίνεται στους "κόλπους" των συνδέσμων!!!

Ιδιαίτερα δραστήριοι είναι οι διαιτητές το τελευταίο χρονικό διάστημα, αφού τα πρωταθλήματα οδεύουν προς τη λήξη τους. Παράλληλα, κάποιοι υποψήφιοι προς άνοδο προσπαθούν να δώσουν το καλύτερό τους διαιτητικό εαυτό για να ικανοποιήσουν τα μέλη της ΟΔΚΕ. Έχουμε όμως ένα ακόμα λόγο που είναι δραστήριοι...

Πρέπει να αποστείλουν στο σύνδεσμο τα έγγραφα και τις δηλώσεις για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016. Καταλυτική ημερομηνία παραλαβής είναι η 6η Ιουλίου 2015. Διαβάστε τι αναφέρει ο σύνδεσμος Αττικής:  
ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΦΑΚΕΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΠΙΕΣΤΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟ rar ή zip. ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΑΡΙΣΜΕΝΑ ή ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ.
Για παράδειγμα: Συμπιεσμένος φάκελος για κάθε διαιτητή με το όνομα του Π.χ ΑΝΤΩΝΙΟΥ και μέσα να έχει τα 5 ηλεκτρονικά αρχεία που να ονομάζονται όπως στο παρακάτω παράδειγμα .
1) ΑΝΤΩΝΙΟΥ - δήλωση εν ενεργεία   2) ΑΝΤΩΝΙΟΥ- Ποινικό μητρώο 3) ΑΝΤΩΝΙΟΥ – Παθολόγος   4) ΑΝΤΩΝΙΟΥ – Καρδιολόγος   5) ΑΝΤΩΝΙΟΥ – Οφθαλμίατρος.
Στη δήλωση ενεργείας πρέπει να συμπληρωθούν υποχρεωτικά όλα τα στοιχεία της δήλωσης.
ΠΡΟΣΟΧΗ αν δεν αποσταλούν ηλεκτρονικά και με τη παραπάνω διαδικασία ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ χωρίς καμία εκκρεμότητα και τα μέλη δεν είναι ταμειακώς εντάξει, οι δηλώσεις δεν θα αποσταλούν στην ΟΔΚΕ.

ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:
- 1 έγχρωμη φωτογραφία ΜΟΝΟ εάν απαιτείται έκδοση ταυτότητας διαιτητή για όσους  δεν πήραν το περασμένο έτος
- Ιατρικές βεβαιώσεις (παθολόγος, καρδιολόγος, οφθαλμίατρος)
- Απόσπασμα ποινικού μητρώου (από ΚΕΠ, από Πρωτοδικείο η τηλεφωνική αίτηση από σταθερό ΟΤΕ στο τηλέφωνο 1502 με χρέωση 2,7€).
Οι συνάδελφοι που είναι σε σώματα ασφαλείας δεν απαιτείται να αποστείλουν απόσπασμα ποινικού μητρώου αλλά την ταυτότητα τους.
- Δήλωση ενεργείας της ΟΔΚΕ (Η δήλωση βρίσκεται στη σελίδα του site μας με το τίτλο ΕΓΓΡΑΦΑ όπου επιλέγουμε το link και στη σελίδα που θα ανοίξει File-Download) 

ΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:
- 1 έγχρωμη φωτογραφία ΜΟΝΟ εάν απαιτείται έκδοση ταυτότητας διαιτητή για όσους δεν πήραν το περασμένο έτος
- Απόσπασμα ποινικού μητρώου (από ΚΕΠ, από Πρωτοδικείο η τηλεφωνική αίτηση από σταθερό ΟΤΕ στο τηλέφωνο 1502 με χρέωση 2,7€).
Οι συνάδελφοι που είναι σε σώματα ασφαλείας δεν απαιτείται να αποστείλουν απόσπασμα ποινικού μητρώου αλλά την ταυτότητα τους
- Υπογεγραμμένη δήλωση μη ενεργείας (Η δήλωση βρίσκεται στη σελίδα του site μας με το τίτλο ΕΓΓΡΑΦΑ όπου επιλέγουμε το link και στη σελίδα που θα ανοίξει File-Download)

Όσοι λαμβάνουν μέρος στην επαγγελματική κατηγορία Α1 –Διαιτητές, κομισάριοι και παρατηρητές- θα πρέπει να αποστείλουν αποδεικτικό κατάθεσης πόθεν έσχες - έγγραφο περιουσιακής κατάστασης η οποία έχει κατατεθεί είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο είτε ταχυδρομικώς ξεχωριστά και στις δυο παρακάτω διευθύνσεις:
1. Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες και της Χρηματοδότησης της Τρομοκρατίας και Ελέγχου των Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης
Πειραιώς 207 και Αλκίφρονος 92
Τ.Κ. 11853
Τηλ. 2103401950 - 951
www.hellenic-fiu.gr
Στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση στις ανακοινώσεις της Γ΄ Μονάδας θα αναρτηθεί το σχετικό έντυπο δήλωσης περιουσιακής κατάστασης.
2. Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού  (Υπουργείο Παιδείας Πολιτισμού και Αθλητισμού , Γενική Γραμματεία Αθλητισμού , Για την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού
 Ανδρέα Παπανδρέου 37 – Μαρούσι 15180 – τηλεφ: 2131316105

Παρακαλείστε για την ολοκλήρωση της παραπάνω διαδικασίας το συντομότερο.
Χαμός γίνεται στους "κόλπους" των συνδέσμων!!! Reviewed by THE REFEREES on 12:37 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.