Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Αφόρητες πιέσεις του Χαλβατζάκη σε Κοντονή!!! (το ραντεβού δεν ήταν εθιμοτυπικό...)

"Γκάζια" έβαλε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ στον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Κοντονή για την Α1 κατηγορία. Ο πρόεδρος της λίγκας δέχθηκε πιέσεις...
από τις ομάδες να συναντηθεί τάχιστα με τον Κοντονή ώστε να συμβάλει κι αυτός με τη σειρά του στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι διοικήσεις. Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν δύο και συγκεκριμένα:
  • Τα capital controls και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η πλειονότητα των προέδρων να καταβάλει μέρος των χρημάτων σε παίκτες τη δεδομένη χρονική στιγμή. "Πρέπει να υπάρξει μέριμνα για τους προέδρους διότι λόγω των capital controls δεν γίνονται οι μεταγραφές και κινδυνεύει το πρωτάθλημα να τιναχτεί στον αέρα" είπε ο Χαλβατζάκης. 
  • Η διάλυση του γραφειοκρατικού μηχανισμού, κάτι που φέρνει μεγάλα εμπόδια σε Αρκαδικό και Καβάλα. Φανταστείτε ότι και η Καβάλα που είχε λάβει μέρος ξανά στην Α1, αντιμετωπίζει προβλήματα με τα διαδικαστικά. Ο Κοντονής υποσχέθηκε ότι θα βοηθήσει αλλά μην περιμένετε και πολλά, αφού βαρβάτες εταιρίες δεν μπορούν να βγάλουν χρήματα από τους λογαριασμούς. 
Αφόρητες πιέσεις του Χαλβατζάκη σε Κοντονή!!! (το ραντεβού δεν ήταν εθιμοτυπικό...) Reviewed by THE REFEREES on 10:52 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.