Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Αυτό κι αν είναι είδηση!!! Σε αντι-Σύριζα μετατρέπεται η ΟΔΚΕ και επιτίθεται χοντρά...

Ωπα... Αυτό κι αν είναι μεγάλη είδηση, αν και έχει περάσει στα ψιλά. Η ΟΔΚΕ και προσωπικά ο Καφφές που είχε συνεργασία με τον Κοντονή, τώρα εναντιώνεται και την "πέφτει" στο ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα μέσα από επίσημο έγγραφο που έφθασε στους συνδέσμους διαιτητών όλης της χώρας. Για να μην πλατιάζουμε...
το έγγραφο της ΟΔΚΕ παραδέχεται ότι οι έξι μήνες ΣΥΡΙΖΑ δημιούργησαν πολλά προβλήματα στην κοινωνία και δη στους διαιτητές. Να τι έγραψε στην επιστολή!

  • Με αφορμή τις εξελίξεις που συντελούνται στο Ελλαδικό χώρο και των συνεπειών που αυτές συνεπάγονται για το σύνολο των συνανθρώπων μας (αλλά και ειδικότερα για τους διαιτητές-μέλη μας) θεωρούμε ότι είμαστε υποχρεωμένοι να ανασκευάσουμε πάγιες τακτικές μας και να επιδείξουμε μεγαλύτερη ευελιξία σχετικά με τη διεξαγωγή του καθιερωμένου, ετησίου σεμιναρίου αξιολογημένων διαιτητών που διοργανώνουμε με ευθύνη μας - προ της έναρξης κάθε αγωνιστικής σεζόν εδώ και 35 χρόνια.
  • Είναι πραγματικότητα -πέραν κάθε αμφισβήτησης- πως τα τελευταία γεγονότα έχουν επιδεινώσει δραματικά το σύνολο της οικονομικής δραστηριότητας & δυναμικής της χώρας μας με άμεση επίπτωση στο εισόδημα του καθενός εξ ημών. 
  • Παρά τη δύσκολη συγκυρία, εκτιμούμε πως θα βρεθεί μια ευρέως αποδεκτή λύση ώστε να αποδείξουμε για άλλη μια φορά πως η «ομάδα» των διαιτητών καλαθοσφαίρισης μπορεί και στα δύσκολα να ανταπεξέλθει. 
Αυτό κι αν είναι είδηση!!! Σε αντι-Σύριζα μετατρέπεται η ΟΔΚΕ και επιτίθεται χοντρά... Reviewed by THE REFEREES on 4:55 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.