Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Αδιόρθωτος ο Βασιλακόπουλος: Πλακώθηκε και πάλι με παράγοντα διαιτησίας στο Βόλο!!! (του την "έπεσε" και τον έστειλε να καθίσει στον εξώστη...)

Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, ούτε τη γνώμη άλλαξε ούτε την κεφαλή του!!! Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος λοιπόν, στα 75του χρόνια δεν βάζει μυαλό και αν του καθίσει κάτι στο κεφάλι, θα το κάνει. Μπροστά στα έντρομα μάτια διαιτητών και παραγόντων στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Βόλο έστειλε... στον εξώστη τον...
Crew Chief Commissioner κ. Reuvern Virovnik, τον οποίο έβλεπε να σημειώνει κάτι στο καρνέ του στο ματς της Ελλάδας με τη Γαλλία!!! Προφανώς αξιολογούσε τους διαιτητές και μάλλον μετά από λάθος σφύριγμα ο πρόεδρος πήγε προς το μέρος του Βιρόβνικ και του είπε: "Τι σημειώνεις εκεί;"
Ο τελευταίος πήγε να αντιδράσει αλλά ο παππούς τον έστειλε να καθίσει άρον - άρον σε άλλη θέση, μακρύτερα από τον αγωνιστικό χώρο!!!
Κάτι παρόμοιο είχε γίνει πέρσι και στην Κρήτη, όπου είχε φραστικό επεισόδιο με παράγοντα διαιτησίας της ΦΙΜΠΑ. Εξαιτίας αυτού του γεγονότος μπήκε στο στόχαστρο ο Αντώνης Μάνος, ο οποίος σύμφωνα με ανθρώπους της ΕΟΚ είπε στον παράγοντα διαιτησίας: "Αυτός είναι ο Βασιλακόπουλος, μην κάνεις έτσι..."  
Αδιόρθωτος ο Βασιλακόπουλος: Πλακώθηκε και πάλι με παράγοντα διαιτησίας στο Βόλο!!! (του την "έπεσε" και τον έστειλε να καθίσει στον εξώστη...) Reviewed by THE REFEREES on 5:52 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.