Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Μεγάλη εκδήλωση από σύνδεσμο...

Μεγάλη εκδήλωση θα γίνει από σύνδεσμο διαιτητών και θα είναι όλα τα μέλη εκεί. Θέλοντας ή μη πρέπει να είναι εκεί διότι...
στις 5 Οκτωβρίου πρόκειται να γίνει η πρώτη φετινή συγκέντρωση των διαιτητών Δωδεκανήσου. Το ραντεβού έχει προγραμματιστεί στις 20:00, στο «Βενετόκλειο» και θα γίνει ενημέρωση σχετικά με τις προκηρύξεις των πρωταθλημάτων της ΤΕ ΕΟΚ Δωδεκανήσου και θα δοθούν οδηγίες από την Κ.Ε.Δ./ Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. ή και από το Δ.Σ. σχετικά με τους κανονισμούς και την ενιαία εφαρμογή πειθαρχικού ελέγχου και μηχανικής. Επίσης την ίδια μέρα θα διεξαχθούν γραπτές εξετάσεις επί του κανονισμού παιδιάς.
Η παρουσία όλων των εν ενεργεία διαιτητών είναι υποχρεωτική. Όποια εν ενεργεία μέλη δεν μπορέσουν δικαιολογημένα να παρευρεθούν, παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο ή τον γενικό γραμματέα το αργότερο μέχρι την Κυριακή 3-10-2015 προκειμένου να κανονίσουμε τόπο, ημέρα και ώρα για να ενημερωθούν και να δώσουν τις προβλεπόμενες γραπτές εξετάσεις. Οι διαιτητές στο βόρειο συγκρότημα θα δώσουν εξετάσεις με ερωτήσεις που θα τους αποσταλούν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Οι κανονισμοί με τις επεξηγήσεις αυτών καθώς και ερωτήσεις επί αυτών βρίσκονται στην διάθεση όλων των συναδέλφων στον ιστότοπο της ΟΔΚΕ.
Μεγάλη εκδήλωση από σύνδεσμο... Reviewed by THE REFEREES on 11:14 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.