Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Στην "τρομοκρατικη οργάνωση" και οι σύνδεσμοι διαιτητών!!! (γιατί ΕΟΚ και ΟΔΚΕ τα χάλασαν στη μοιρασιά...)

Σκηνικό χιονοστιβάδας θα παρατηρήσουμε τις προσεχείς ημέρες στο χώρο της διαιτησίας μετά την ανακοίνωση περί "εγκληματικής οργάνωσης" από πλευράς ΟΔΚΕ. Ανεξάρτητα τα νομικίστικα τερτίπια για ενδεχόμενη αποφυγή δικαστικών περιπετειών, η ουσία είναι μία: Η ομοσπονδία διαιτητών θεωρεί "οργάνωση" την ΕΟΚ και "τσιράκια" τους συνδέσμους και τους πρωτοκλασάτους διαιτητές ανά τη χώρα. Τελεία και παύλα...
Οι καταγγελίες μπορεί να κατευθύνονται στην ΕΟΚ αλλά η ομοσπονδία διαιτητών θεωρεί υπόλογους και τους συνδέσμους που υπέκυψαν! Δηλαδή, η ΟΔΚΕ στρέφεται και εναντίον των μελών της. Και καλά κάνει, βέβαια, στην προσπάθεια να παραμείνει για πολλά χρόνια στο μπάσκετ αλλά και να επισπεύσει το αθλητικό νομοσχέδιο.
Ο Καφφές αυτό ήθελε από τη στιγμή που έβλεπε τους προέδρους των συνδέσμων να είναι μαλθακοί. Να τα κάνει όλα άνω - κάτω και να φανεί το κενό που υπάρχει στη διαιτησία. Μιλώντας με παράγοντα της ΕΟΚ αρχικά δέχθηκε να επιστρέψει όλους τους κομμένους και στη συνέχεια πήρε πίσω την απόφαση. Οι παράγοντες της ΟΔΚΕ αναφέρουν ότι η ΕΟΚ απαίτησε:


  • Την επιστροφή των κομμένων αλλά και του Παντελίδη, ο οποίος βρέθηκε εκτός λίστας για την προσωπική διαμάχη με τον γενικό γραμματέα.
     
  • Την παραίτηση του Ιωάννου από την ΟΔΚΕ και,
     
  • Την ακύρωση της σχολής διαιτησίας που έγινε στη Λάρισα.

    Ο Καφφές φέρεται να μην δέχθηκε την περίπτωση Παντελίδη και την παραίτηση του Ιωάννου, αφού είναι δύο θέματα αλληλένδετα. Αντίθετα θα έστελνε τον πίνακα επικυρωμένο (χωρίς τον Παντελίδη) και θα ξανάκανε τη σχολή καθηγητών διαιτησίας στο μέλλον... Έτσι ξεκίνησε και ο νέος πόλεμος, που έχει θύματα τους διαιτητές και τους παράγοντες των συνδέσμων.       
Στην "τρομοκρατικη οργάνωση" και οι σύνδεσμοι διαιτητών!!! (γιατί ΕΟΚ και ΟΔΚΕ τα χάλασαν στη μοιρασιά...) Reviewed by THE REFEREES on 6:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.